Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.660
- 10.842
- 1.338
Hakemin ağır şerefsiz olduğu gerçeğini de atlamayalım çok net 3-4 faul ve 2 sarıyı vermedi maçı dengelemeye çalışıyor ahlaksız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son ile boğuşuyor kolay değil yawbarış eleştiri almış topları kötü kullandığı için ama bence iyilerdendi.
kenar bindirmesi yapan yegane adam sahada kalmalı.
kötü kullansa da yorulana kadar devam etmeli.
100de olarak 70 oranla totnımı kolladıHakemin ağır şerefsiz olduğu gerçeğini de atlamayalım çok net 3-4 faul ve 2 sarıyı vermedi maçı dengelemeye çalışıyor ahlaksız
Aslanımız yunus 2.yarı aynı mücadeleyi sergilemeli ve geriye koşmalıHoca karar verecek. Oyunu tutabilecek mi?
Yunus Sara Toreira ekstra oynuyor. Onlar tükenirse sıkıntı
şahsen tottenham beklediğimden çok daha pasif - ama bunuda öndeki hayvani presimize bağlıyorumBazilariniz (mesajlar konuda duruyor) dunku Benfica hocasi gibi cekingen ve korkakca 11 kisi gomulelim diyordunuz oyle 0-1 yenilsek yeter diye. Galatasaray'in farkli bir kulup ve tarihe sahip oldugunu belki bir gun anlarsiniz. Lage gibi korkak hoca gorecegimize Okan gibi cesur hoca dursun kenarda daha iyi.
Umarim ikinci yarida bu oyunu devam ettiririz cunku ilk yarida Tottenham'dan herseyi daha iyi yaptik.
Oyunu beğendim. Icardi'yi beğenmedim
Maalesef ama o maçların sonrası için hayırlı olduğunu da düşünüyorum aslında.Ahh ulan o riga maçı kayip olmayacakti ahhhhh
Bence debarış eleştiri almış topları kötü kullandığı için ama bence iyilerdendi.
kenar bindirmesi yapan yegane adam sahada kalmalı.
kötü kullansa da yorulana kadar devam etmeli.