⚽ AL 24/25 H:4 | Galatasaray 3-2 Tottenham | MS | 7 Kasım | TRT 1

barış eleştiri almış topları kötü kullandığı için ama bence iyilerdendi.

kenar bindirmesi yapan yegane adam sahada kalmalı.

kötü kullansa da yorulana kadar devam etmeli.
Son ile boğuşuyor kolay değil yaw
ikinci yarı uyum sağlayıp daha iyi oynayacaktır

Kusursuz.

Lütfen ikimci yarıya da, ilk yarı gibi başlayalım.
Laubali olmazsak, bugün 3 puan bizim.

Bazilariniz (mesajlar konuda duruyor) dunku Benfica hocasi gibi cekingen ve korkakca 11 kisi gomulelim diyordunuz oyle 0-1 yenilsek yeter diye. Galatasaray'in farkli bir kulup ve tarihe sahip oldugunu belki bir gun anlarsiniz. Lage gibi korkak hoca gorecegimize Okan gibi cesur hoca dursun kenarda daha iyi.

Umarim ikinci yarida bu oyunu devam ettiririz cunku ilk yarida Tottenham'dan herseyi daha iyi yaptik.
şahsen tottenham beklediğimden çok daha pasif - ama bunuda öndeki hayvani presimize bağlıyorum

3lüden hala çekiniyorum , yediğimiz golde BAY zaten kötü orta geldi ordan apo uyudu - bek olmadığından handikap oluyor apo öyle şeylerde.. 3 4 kerede ileri fırladı gene deli gibi.

o lüks sadece davinsona tanınmalı.

skor muhteşem tabii ki ama esas şimdi başlıyor iş - oyunu tutmamız lazım.

Pasa, rfs ve hatta yensek bile elfsborg maclarini dusundukce mac hala berabere gibi geliyor bana

Tamam suan takim iyi oynuyo, pek aksayan yok (icardi haricinde). Ama lutfen hoca, en ufak aksaklikta hemen mudahale et oyuna

3 puanı riske atmamak vs fark kovalayıp avrupaya güç gösterisi show

1000025503.jpg

Utanmaza bak hele sanki Manu ile berabere kalınca onlar çok iyidi tam kadroyla çıkmışlardi demi 100 yılın en kötü manusunu yenemediniz la!

barış eleştiri almış topları kötü kullandığı için ama bence iyilerdendi.

kenar bindirmesi yapan yegane adam sahada kalmalı.

kötü kullansa da yorulana kadar devam etmeli.
Bence de

Ben Barış 'ın müthiş vizyoner sürekli doğru kararları veren bir oyuncu olmasını beklemedim hiçbir zaman. Tamam çok basit hatalar yapabiliyor ama şu mücadelesi çok önemli çok fiziksel oynadı ilk yarıda

İlk yarıda Torreira ve Bissouma ile birlikte (4 defa) en çok ikili mücadele kazanan oyuncu Barış ve sadece 2 tane ikili mücadele kaybetmiş

Geri
Üst Alt