⚽ AL 24/25 H:4 | Galatasaray 3-2 Tottenham | MS | 7 Kasım | TRT 1

İlla 3-5-2 oynarken cift forvet oynamak zorunda değiliz.icardi sakatken osimhen tek forvet,arkasinda yunus olur.jelert ve jakobusu da koy kanat beklere.ziyech veya mertens yap avrupada

Sonraki maçlarda da artık şu formatla devam etmeliyiz.

Muslera
Sanchez - Kaan - Abdülkerim
Barış - Torreira - Sara - Jakobs
Yunus
Mertens - Osimhen​

Riskli oyunumuz bazen eleştiriliyor fakat oyununda hakkını veriyoruz Bayern'de skoru alamadığımız için eksik kalmıştı bugün neyse ki hakkımızı aldık.

Önümüzdeki 3 maçta en az 7 puan alıp işi bitirmeliyiz. az, malmo, kiev maçları ile işi bititiriz bence. son ajax maçı formalite olur.

İşte PR budur. Bu sebeple İngiliz takımları ile maç yapmak büyük keyif. Bunu maç öncesi de söylemiştim, keşke bu maçlar daha sık olsa- yeneriz, yenilir fark etmez. Keyfi başka.
Avrupayi bosverin, lige odaklanalim. 5. yildiz vs. diyenleri anlayamiyorum. Ligde sampiyon olalim tamam, bu kez SL'ye direk katilim olacak, napalim onuda mi bosverelim.

bence çoğu kişi kopenhag, young boys vb. kayıpları yüzünden net bir yanılgı içerisinde.

bu takım top oynamaya çalışan kalburüstü takımlara karşı hep iyi sınavlar verdi, örneğin geçen sene içerdeki bayern maçında heriflere kök söktürdük, manchester iki maçtada direk galibiyete oynadık. okan hocanın pres/direk geçiş oyunu görece bizden daha kaliteli olan, topla oynayan takımlara karşı çok daha iyi sonuç veriyor. ayrıca bu tip maçlara çok daha iyi hazırlık yaptığı da net belli bence.

saçma sapan konsantrasyon sorunu yaşamazsak tottenham maçında galibiyete yakın taraf olduğumuzu düşünüyorum.

söylemiştik, hoca büyük maçlarda çok daha iyi sınav veriyor..

Kalan maçlarda 9 puan alabiliriz bence. Ajax zor geliyor bana ama kazanacak gücümüz var.

Geri
Üst Alt