- 2 Temmuz 2011
- 138.662
- 59.228
- 5.488
İlla 3-5-2 oynarken cift forvet oynamak zorunda değiliz.icardi sakatken osimhen tek forvet,arkasinda yunus olur.jelert ve jakobusu da koy kanat beklere.ziyech veya mertens yap avrupada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keyifler nasıl motzbu tinerci holigana buraya birdaha tasima
keyifler nasıl motz
ne koyduk
davinson ve osimhen a plus topçu diğer topçularımız icardi de dahil o seviyede değil. İcardi fiziksel olarak değil bu arada yoksa klası a plus tabi ama şuan pili yok.bu tinerci holigana buraya birdaha tasima
davinson ve osimhen a plus topçu diğer topçularımız icardi de dahil o seviyede değil. İcardi fiziksel olarak değil bu arada yoksa klası a plus tabi ama şuan pili yok.
Avrupayi bosverin, lige odaklanalim. 5. yildiz vs. diyenleri anlayamiyorum. Ligde sampiyon olalim tamam, bu kez SL'ye direk katilim olacak, napalim onuda mi bosverelim.İşte PR budur. Bu sebeple İngiliz takımları ile maç yapmak büyük keyif. Bunu maç öncesi de söylemiştim, keşke bu maçlar daha sık olsa- yeneriz, yenilir fark etmez. Keyfi başka.
bence çoğu kişi kopenhag, young boys vb. kayıpları yüzünden net bir yanılgı içerisinde.
bu takım top oynamaya çalışan kalburüstü takımlara karşı hep iyi sınavlar verdi, örneğin geçen sene içerdeki bayern maçında heriflere kök söktürdük, manchester iki maçtada direk galibiyete oynadık. okan hocanın pres/direk geçiş oyunu görece bizden daha kaliteli olan, topla oynayan takımlara karşı çok daha iyi sonuç veriyor. ayrıca bu tip maçlara çok daha iyi hazırlık yaptığı da net belli bence.
saçma sapan konsantrasyon sorunu yaşamazsak tottenham maçında galibiyete yakın taraf olduğumuzu düşünüyorum.
+ ikinci yarı Sallai'yi kadroya yazacağız. O da her formasyonda oynayabilecek esnek bir oyuncu.İlla 3-5-2 oynarken cift forvet oynamak zorunda değiliz.icardi sakatken osimhen tek forvet,arkasinda yunus olur.jelert ve jakobusu da koy kanat beklere.ziyech veya mertens yap avrupada