- 25 Ocak 2010
- 53.462
- 39.122
- 3.923
İyice ugur iz’e benzedin senBen etmem ya 3 sene ust uste sampiyonluk daha cok cezbediyor sanki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyice ugur iz’e benzedin senBen etmem ya 3 sene ust uste sampiyonluk daha cok cezbediyor sanki
Maçı kazanır mıyız ki ne dersin
Renkdaslar ligi fener alacak.ama biz avrupa sampiyonu olacagiz kabul eder misiniz?
Ben uefayı tercih ederim yalnız. Alamayacağımızı bildiğim için lig diyorum. 2 bekin yok. 2 kanadının yedeği yok nereye çift kulvar gideceksin bu dar kadroyla.İyice ugur iz’e benzedin sen
Bu suali @Uğur İz cevaplasınRenkdaslar ligi fener alacak.ama biz avrupa sampiyonu olacagiz kabul eder misiniz?
Neler diyosun kendine gelmem için yuzunu sprey sıkıyorumBen uefayı tercih ederim yalnız. Alamayacağımızı bildiğim için lig diyorum. 2 bekin yok. 2 kanadının yedeği yok nereye çift kulvar gideceksin bu dar kadroyla.
O şartlarda Uefa'yı tercih ederimBu suali @Uğur İz cevaplasın
Avrupa maçları konusundan ihraç edelim mi seni he?Bu maçta kötü oyunla net bir mağlubiyet alacağız hissi geldi. Yusuf Demir Ziyek falan da oynamalı o yüzden
Ligde fenere geçilmek ha kahpece postuna tepkimO şartlarda Uefa'yı tercih ederim
Uefa'da grupta elenme, lig 13.lüğü, Türkiye Kupası > Uefa finali, lig 2.liği, Türkiye Kupası finali
Kupa odaklı bakarım her zaman
Güldürme saksAvrupa maçları konusundan ihraç edelim mi seni he?
Ben uefayı tercih ederim yalnız. Alamayacağımızı bildiğim için lig diyorum. 2 bekin yok. 2 kanadının yedeği yok nereye çift kulvar gideceksin bu dar kadroyla.
İşin kötüsü Muslera sonrası baya bir süre kaleci arayacağız.kalende muslera varken avrupada kupa falan hayali kurmaya gerek yok, ileri turları görürsek nasıl sıçacagını hep beraber göreceğiz
İşin kötüsü Muslera sonrası baya bir süre kaleci arayacağız.