Mahir DONMEZ
Aslan Üye
- 12 Haziran 2009
- 7.673
- 1.953
- 1.918
1-0 olsun bizim olsun diyeceğimde futbol gerçeğimize pek uymuyor. 1 gol de kalmamalıyız. O yüzden 3-2 olsun bizim olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TamamKazanırız.
@Murat Ünsal Bu ruh hastasıyla ilgili yorumlarını alalım kanks yavBodrumdaki oyunu gördükten sonra hala giremedim moda
Yarın sabah gireriz
Maç saatine kadar 50 kere kafasında oynar oyunu. 49 unda mağlup oluruz@Murat Ünsal Bu ruh hastasıyla ilgili yorumlarını alalım kanks yav![]()
Diğeri de berabereMaç saatine kadar 50 kere kafasında oynar oyunu. 49 unda mağlup oluruz
JelertHerkes jelert yaziyor ama kendinizi metehana hazırlayın böylece daha az söverseniz, jelerti beğenmiyor hoca zaten cumleleride bu yonde
hiç yok - top 8 e girip plaoff turunu atlamak yeterli - sonra top 8e girnelerle playofftan gelenler eşleşecek kura ile.1 VEYA 8 İNCi bitirmemiz arasında fark var mıydı diğer turlar için ?
Anladım TR vs TR de olabilir demi o kural da yok bu sistemde .hiç yok - top 8 e girip plaoff turunu atlamak yeterli - sonra top 8e girnelerle playofftan gelenler eşleşecek kura ile.
son maç ajax deplasmanına iş kalmasın yeterli.
Bodrumdaki oyunu gördükten sonra hala giremedim moda
Yarın sabah gireriz
@Murat Ünsal Bu ruh hastasıyla ilgili yorumlarını alalım kanks yav![]()
Maç saatine kadar 50 kere kafasında oynar oyunu. 49 unda mağlup oluruz
işte ondan emin değilim tam olarak ama olabilr heralde direkt son 16 turu oluyor çünkü artık.Anladım TR vs TR de olabilir demi o kural da yok bu sistemde .