⚽ AL 24/25 H:5 | AZ Alkmaar 1-1 Galatasaray | MS | 28 Kasım | TRT 1

Off malmo deplasman var , 1 puan cokta kazanc deil bence yenmeliydik

Orta acmak disinda hucum organizasyonumuz olsa kazanirdik.Bu tarz takimlara uretme sorunumuz var.Macin baslancigina gore 1 puan iyi ama daha uretken olup kazanmaliydik begenmedim saglik olsun insallah topla daha organize ve yaratici bir takimda oluruz bir gün

3 tane kemik adam eksikken burdan puan almak iyi oldu, nelssonun biletini kesip batshuayi 11 olmayacağını çözdüysek kaymak

Kupa bekleyenler. İşte ahval bu. 2.sınıf hatta belki 3.sınıf bir Avrupa takımına bile deplasman olunca diş geçiremiyoruz.

Hayal, amaç iyidir ama abartılı düşler büyük hayal kırıklığı olur sonra.
Ikinci yarı 3-1 aliyoduk maçı.yanlis 11le başladık.ustelik kaan ayhan,jacobs ve icardi yok.acımasız ve yanlis bi yorum olmus

şu jakobs gelse de barışı bidaha izlemesek solda

4'lü oynasaydık fark yiyebilirdik bu maçta. Adamların tek bildiği şey topla dripling ve L1+X. Verkaç yaptıkları zaman stoperlerimiz oyundan düşüyor ve arkada çok eksik yakalanıyorduk benzer takımlarla oynanan maçlarda. Bugün bunu çok rahat minimize edebildik. Özellikle ikinci yarı 80'e kadar hiç gelemediler. Maç bizim elimizdeydi. Muslera&Nelsson ikilisi garip garip işler yapmasa 3 puanı alıp gidecektik eve.

Ben takımımızı çok beğendim, golü bireysel hataya yoruyorum. Hoca, teknik heyet, topçularımıza helal olsun. Yenilmeden devam ediyoruz bu çok önemli.
Osimhen-Bats birbirlerine alışmaları lazım, çok kopuklar, görevler belli değil ya da Bats'la zor gibi bazı şeyler

Geri
Üst Alt