⚽ AL 24/25 H:5 | AZ Alkmaar 1-1 Galatasaray | MS | 28 Kasım | TRT 1

Genel performansımıza göre iyi sonuç. Pas kayıpları, ortaya düşen toplara reaksiyon verememe gibi problemler fazla göze battı. İlk yarı rezalet bir skor çıkabilirdi. Clasie ve van Bommel'in 45 dk'lık canı var diye ilk yarıya kurmuş planı Alkmaar'ın hocası. Bizim içerdeki Bayern maçına benzettim biraz. Bunlar tabi bizim aksimize maçtan o kadar düşmedi. Maç elimize de geldi birkaç pozisyonda ama atamadık. Sağlık olsun. Eyüp maçına tam konsantre devam.
Ilkyari biz de 2 tane kaçırdık

Bok gibi maç planı yapmışım demiyo da rahat değilmişiz ondan kötü oynamışız

Evet nelson yerine metehan girince aniden bi rahatlama geldi yukarlardan bi düşün neden acaba

İki maçı kazanıp ilk 8'de kalmalıyız. Kalamazsak zaten haketmiş olmayız.

Abi siz de yazdınız biz de dün söyledik Nelson riskli olur diye. İkinci yarı çok iyi oynadık bence iki puan gitti fakat Metehan iyi bir kazanç şu an için. Blok arası boşluklara ziyech alıp golü atardık. Sanchez ayağına taş değmesin yiğidim. Bir galibiyet bir beraberlik ilk 8 olur gibi

2.yarıdaki en büyük şans AZ hocasının takımın en iyi 2 adamı Van Bommel ve Clasie'yi oyundan alması oldu, hele Van Bommel tam bir belaydı, yerine giren Poku Konyaspor topçusu gibi birşeydi. Neden yaptı bilemiyorum ama tüm savunma hattı rahatladı, orta sahamız da üstünlüğü ele aldı. Kazansak harika olurdu ama atamadık bir türlü, en azından puan almak da iyidir diyelim. Bizde de bireysel olarak kötü isimler vardı, sonucu bir türlü alamayışımızın sebeplerinden biri de bu oldu. Barış, Yunus, Batshuayi baya baya kötülerdi.

Ya şu maçta en çok uyuz olduğum şey,

Saçma sapan kaza kurşunu topların hepsi mi aleyhimize düşer yaw :d

Adam vuruyor top pin ball gibi 128 kere sıkışıp sekiyor pat az'li oyuncunun önüne.

Böyle böyle bin tane şans topu oldu.

1 puan kötü değil bu deplasman için. Ajax için de aynısını düşünüyorum.

Malmö'yle Kiev maçlarını alır ilk 8'de çıkarız ligden.

Yazık oldu gibi düşünülebilir ikinci yarıya bakınca ama ilk yarıya bakınca da ulan beraberlik iyiymiş de denebilir. Bu 1 puana üzülmem beklentim 0 idi zaten. Takımı beksiz bırakan rezil heriflerin suçu maalesef
Kuradan sonra zaten puan kaybı yazılabilecek 3 maçımız vardı; Hollanda maçları ve Tottenham. RFS maçı skandal oldu yoksa bu maçtan 1 puan kazanç bile olabilirdi Tottenham maçından gelen 3 puan ile.

Kuradan sonra zaten puan kaybı yazılabilecek 3 maçımız vardı; Hollanda maçları ve Tottenham. RFS maçı skandal oldu yoksa bu maçtan 1 puan kazanç bile olabilirdi Tottenham maçından gelen 3 puan ile.
Aralık'ta İsveç deplasmanı rakip kalitesinden bağımsız zordur

Zaten RFS skandalı olmasaydı o maçı beraberliğe bağlayıp Kiev'i yenip keyfimize bakacaktık son hafta. Ayrıca Malmö maçına beraberlik için çıktığımız senaryoda onlara da galibiyet gerektiği için kontra ile mahvederdik adamları

Neyse bakacağız ne olacak

Geri
Üst Alt