Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.910
- 39.303
- 3.993
jelerte 10 mılyon avro verdık adamı 2 tane üst üste 90 dk maça koyamadık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilkyari biz de 2 tane kaçırdıkGenel performansımıza göre iyi sonuç. Pas kayıpları, ortaya düşen toplara reaksiyon verememe gibi problemler fazla göze battı. İlk yarı rezalet bir skor çıkabilirdi. Clasie ve van Bommel'in 45 dk'lık canı var diye ilk yarıya kurmuş planı Alkmaar'ın hocası. Bizim içerdeki Bayern maçına benzettim biraz. Bunlar tabi bizim aksimize maçtan o kadar düşmedi. Maç elimize de geldi birkaç pozisyonda ama atamadık. Sağlık olsun. Eyüp maçına tam konsantre devam.
İlk yarı biz çok düzensizdik. Onlar da aksine yağ gibi aktı. Yoksa ilk yarıyı salaktan 2-1 önde de kapatabilirdik.Ilkyari biz de 2 tane kaçırdık
İlk 24 içinde bizden daha çok gol yiyen iki takım var; Beşiktaş, Porto...İlk 10 için çok fazla gol yemişiz. Hatta toplam 4 takımın toplam yediği gol sayısı
Kuradan sonra zaten puan kaybı yazılabilecek 3 maçımız vardı; Hollanda maçları ve Tottenham. RFS maçı skandal oldu yoksa bu maçtan 1 puan kazanç bile olabilirdi Tottenham maçından gelen 3 puan ile.Yazık oldu gibi düşünülebilir ikinci yarıya bakınca ama ilk yarıya bakınca da ulan beraberlik iyiymiş de denebilir. Bu 1 puana üzülmem beklentim 0 idi zaten. Takımı beksiz bırakan rezil heriflerin suçu maalesef
Aralık'ta İsveç deplasmanı rakip kalitesinden bağımsız zordurKuradan sonra zaten puan kaybı yazılabilecek 3 maçımız vardı; Hollanda maçları ve Tottenham. RFS maçı skandal oldu yoksa bu maçtan 1 puan kazanç bile olabilirdi Tottenham maçından gelen 3 puan ile.
ajax'tan pek bekletim yok. 0 olur gibi1 puan kötü değil bu deplasman için. Ajax için de aynısını düşünüyorum.
Malmö'yle Kiev maçlarını alır ilk 8'de çıkarız ligden.