Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç sonu mu?Nelsson ayrılmak istediğini söylemiş
bilmiyorum önceside olabilir maç sonu programları dönüyor arkada birisi program moderatörüne yazmışMaç sonu mu?
Öyle maalesef. Umarım ilk 8'de ve üstlerde bitirebiliriz. Bugün altımızda kendi arasında oynayan takımlar vardı, çok güzel olacaktı 3 puan.Aralık'ta İsveç deplasmanı rakip kalitesinden bağımsız zordur
Zaten RFS skandalı olmasaydı o maçı beraberliğe bağlayıp Kiev'i yenip keyfimize bakacaktık son hafta. Ayrıca Malmö maçına beraberlik için çıktığımız senaryoda onlara da galibiyet gerektiği için kontra ile mahvederdik adamları
Neyse bakacağız ne olacak
Ben de Malmö'den korkuyordum da alacağız bence. Kiev'i zaten yenemeyeni dövüyorlar.ajax'tan pek bekletim yok. 0 olur gibi
malmö belirleyici olacak. galibiyet alamazsak ilk 8 hayali yatabilir.
Nelsson 3 senedir ayrılmak istiyorNelsson ayrılmak istediğini söylemiş
e kulüp buluversin o zaman paşam yav, gelsin teklif koydursun masaya - bizde verelim. zor değil yaniNelsson 3 senedir ayrılmak istiyor
İroni yaptım yave kulüp buluversin o zaman paşam yav, gelsin teklif koydursun masaya - bizde verelim. zor değil yani
isabet olur bonservis getirsinNelsson ayrılmak istediğini söylemiş
Ulan senin gibi soğukkanlı, AZ deplasmanından da 1 puanla dönülür mü Okan istifa demeyen taraftara helal olsun işte.