⚽ AL 24/25 H:5 | AZ Alkmaar 1-1 Galatasaray | MS | 28 Kasım | TRT 1

Aralık'ta İsveç deplasmanı rakip kalitesinden bağımsız zordur

Zaten RFS skandalı olmasaydı o maçı beraberliğe bağlayıp Kiev'i yenip keyfimize bakacaktık son hafta. Ayrıca Malmö maçına beraberlik için çıktığımız senaryoda onlara da galibiyet gerektiği için kontra ile mahvederdik adamları

Neyse bakacağız ne olacak
Öyle maalesef. Umarım ilk 8'de ve üstlerde bitirebiliriz. Bugün altımızda kendi arasında oynayan takımlar vardı, çok güzel olacaktı 3 puan.

ajax'tan pek bekletim yok. 0 olur gibi
malmö belirleyici olacak. galibiyet alamazsak ilk 8 hayali yatabilir.
Ben de Malmö'den korkuyordum da alacağız bence. Kiev'i zaten yenemeyeni dövüyorlar.

Ajax zaten en zor maçımız ama ben bugün ışığı gördüm ya oradan galibiyet alabilmeyi düşünüyorum şu an.

Önümüzdeki malmö ve kiev maçlarından 4 puan ile çıkarsak 15 puan ile son maça formalite maçı havasında çıkabiliriz. tabii öncelik 6 puan olmalı ama kazanacağız diye saçma sapan işleri de girmemek gerekiyor.

1732827525229.png

w-good.

şu takıma fütursuz 2 tane monster bek alsak, iş tamam olacak.

Her Avrupa maçında atletizm gerçeği yüzümüze güzelce çarpıyor. Avrupa'da gün fiziksellik ve atletizm günü koşmazsan santraya koştururlar. Bundan sonra transferde ilk öncelik atletik oyuncular olmalı.

Bence iyi sonuç özellikle ilk yarıdaki dağınık futboldan sonra buradan yenilmeden dönmek güzel oldu. Önümüzdeki 2 maçtan 6 puan alabilirsek ilk 8 için çok büyük bir şansımız olacak gibi duruyor. Ajax maçını final maçı yapmazsak çok iyi olur açıkçası.

Screenshot_20241129_001556_Samsung Internet.webp

Evin içinde şoyleyim valla ne moral bozuldu nasıl yenemedik şu andavallari aklım almiyorn

erken yediğimiz gol maçın bütün gidişatını değiştirdi, sonraki kontraları da sırf bu erken gelen gol yüzünden yedik yoksa daha dengeli oynardık diye düşünüyorum. üstüne nelsson moral olarak çöküp hata üstüne hata yapınca ve buna sara'nın da bir iki hatası eklenince adamlar çok net pozisyonlar buldular. ancak buna rağmen oyundan kopmamış olmamız güzel.

bizim sorunumuz defansta, sanchezin yanına bir kişi koyamıyoruz hepsi saatli bomba. ilk 20 içinde en çok gol yiyen takım biziz 20. sıradaki beşiktaş'ı saymazsak, ancak en çok gol atan takım da biziz. bugün batshuayi yerine icardi, solda jacobs falan olsaydı farklı kazanırdık.

Fenerbahce'ye gonderme yapmisik sanirim, onlar AZ Alkmaar stadinin soyunma odasini pislik icinde birakmisti.

Ekli dosyayı görüntüle 268975

w-good.

şu takıma fütursuz 2 tane monster bek alsak, iş tamam olacak.
Ulan senin gibi soğukkanlı, AZ deplasmanından da 1 puanla dönülür mü Okan istifa demeyen taraftara helal olsun işte.

İyi top oynandı mı? Oynandı. Kazanabilir miydik? Çok rahat. Deplasmanda 1 puan çok mu kötü? Hayır. İlk 8 iddiasında bir şey kaybettik mi? Hayır.

O zaman enseyi karartmadan devam.

Geri
Üst Alt