Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.910
- 39.303
- 3.993
Bu gecenin esprisi:fenerin fiziği bizden çok daha iyi
Hala gülüyorum.
Hala gülüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Garibana puan verme kotasını rigasla doldurdugumuzu düşünüyorum 5 de 0 yapmış heriflere kendi stadımızda puan falan vermeyiz herhalde yani.d.kiev kesin birinden puan alacak ey rabbim ne olur o takım biz olmayalım ya
Bizim 10 gol kaçırdığımız Tottenham neredeyse aynı kadro ile City'i 4-0 yendi. Örneği çok bunların. Roma bizim 3-0 öne geçtiğimiz Elfsborg'a yenildi, bugün deplasmanda Tottenham ile berabere kaldı.Nasıl yok? Ben çok sayabilirim var olan. Bu gün oynadığımız AZ bile her maç aynı performansı sergiliyor. Bazen iyi oynamazsın tamam ama bizde her maç acaba nasıl oynayacağız diye soru işareti var. Bir bakıyorsun Real Madrid’i yeniyoruz bir bakıyorsun ankaragücüne yeniliyoruz
Üstüne kalan yedeklerden de katkı yerine daha zarar görüyoruz. Bir Bats var ekstra katkı aldığımız.Kadromuz çok dar, iki kupa mümkün değil gitmez, eğer olurda ilk 8 olmazsa umuyorum eleme turunda eleniriz.Her sene bu kadro darlığını yaşıyoruz
Üstüne kalan yedeklerden de katkı yerine daha zarar görüyoruz. Bir Bats var ekstra katkı aldığımız.
Berkan-Nelsson-Demirbay.-Ziyeş. Bunların 11 çıksa bile sırıtmaması gerekiyor ama sonradan girseler bile bekleneni veremiyorlar.
SayamazsinNasıl yok? Ben çok sayabilirim var olan. Bu gün oynadığımız AZ bile her maç aynı performansı sergiliyor. Bazen iyi oynamazsın tamam ama bizde her maç acaba nasıl oynayacağız diye soru işareti var. Bir bakıyorsun Real Madrid’i yeniyoruz bir bakıyorsun ankaragücüne yeniliyoruz
Cevap basit, Galatasaray defansında bir oyuncunun ayağı vasat ya da vasat altı olursa o maçta kesinlikle b.k gibi oynuyoruz. Ne zaman orta saha ayarında ve üstünde ayağı olan stoper olursa o maçta çılgın atıyoruz. Davinson, Kaan, Apo 3lusu oynadığında maasallah hepsi pirlo gibi oyun başlatıyor, ortasahasiz bir kurgumuz oluyor. Bu 3luye Nelson gibi hem ayaksız hem kafasız birisi eklendiğinde puan kaybı %98 oluyor. Millet davinsona önde baskı yapıyor, o da mecburen nelsona geri dönüyor, nelsonda yüzde 99 musleraya, Yüzde 1 abdulkerime pas atıyor, rakibi sindiremiyoruz, ileri itemiyoruz. Geriye sürekli dönüş oluyor, bu da takımın pilinin 60a varmadan bitmesine sebep oluyor. Nelsonun kafa topu istatistiklerine bakıp hava toplarinin hepsini alıyor ya diyenler oluyor. Halbuki tek top olumlu olmuyor, dan dun uzaklaştırdığı için ve kısa kaldığı için atakları devam ediyor rakip takımın. İlk yarıyı izlerseniz sanki bütün 2. Topları topladılar, ikinci yarı tek top alamadılar, sebebi orta sahamız değil, nelsonun uzaklastiramamasi, davinsonun kafasını da ayakları kadar iyi kullanmasiBenim anlamadığım şey nasıl Tottenham’a karşı hayatımda izlediğim en iyi GS performanslarından birini verip ondan sonra zar zor bodruma karşı yeniyorsun ve az’e karşı iddialı bir oyun sergilemiyorsun
Levent tuzemen hosgeldinEn büyük dert yedekler.Berkanı ben saymıyorum, onun gerçek bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum,takım içinde tercümanlık kankalık yapsın yeter.
neler saçmalanıyor yine bi ton ya vırvırvır
d.kiev kesin birinden puan alacak ey rabbim ne olur o takım biz olmayalım ya
1 tane atletik sağ bek 1 tane sanchez tarzı yıldırıcı orta saha ve yaratıcı kanat. Bunları alırsak çok iş yaparizBence bu maça nellson ile başlamak hataydı. Rakibin hız olayı malumdu. Bir de genel olarak böyle üst düzey maçlarda yunus'u kanat beki oynatmak yine bence son derece yanlış bir tercih. Eyüp'e karşı, Bodrum'a karşı ok ama yüksek seviye maçlarda olmaz.
Takımımızda bek olmadığından böyle alternatif çözümlere yönelmek zorunda kalıyoruz ve şimdilik namağlup devam ediyoruz. Ancak bu aldatmasın. jelert ve jakobs'u yok gibi düşünüp, devre arasında iki tane canavar gibi atletik bek alalım derim.
Orta saha
Forvet
Kanat
Bek
4 transfer gelmedikçe, ne şampiyonluk gelir bu sene ne de çeyrek final vs
Kadronun dar olduğunu düşünmüyorum.Kadroda yetersiz afam çok desek daha iyi olur.Jelert,bats,kerem,berkan,nelson gibi adamları yetersiz olduğu için oynatmıyor okan buruk.Ve üçlü sisteme ıygun olmayan bir kadro.Ve rezil bir planlama.Her sene aynı halt.Bılktım şu çapsız yöneticilerden.Kadromuz çok dar, iki kupa mümkün değil gitmez, eğer olurda ilk 8 olmazsa umuyorum eleme turunda eleniriz.Her sene bu kadro darlığını yaşıyoruz
Çok basit daha önce buna benzer sadece manchester ve bayern maçları oynadık.Bunlarda bile iyi oynamamıza rağmen üstelik bayern maçlarında galibiyetiniz yok. Bu takımların kadrosundaki oyuncular daha çok oynamak üzerine kurulu olduğu işin belleklerinde defansif anlayış az olduğu için oyun olarak göze hoş gelen oyun oynuyoruz.Ama genede o oyuna göre çok rahat yendiğimizi söyleyemeyiz.Benim anlamadığım şey nasıl Tottenham’a karşı hayatımda izlediğim en iyi GS performanslarından birini verip ondan sonra zar zor bodruma karşı yeniyorsun ve az’e karşı iddialı bir oyun sergilemiyorsun