Samed Çiçek
Tecrübeli Üye
- 17 Mayıs 2010
- 6.033
- 3.043
- 2.248
Sayamazsin
Bu sene Liverpool
Geçen sene Leverkusen
Bir aralar Barcelona, şimdide aynıya doğru gidiyorlar
Senelerdir man city
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sayamazsin
Bence bu maça nellson ile başlamak hataydı. Rakibin hız olayı malumdu. Bir de genel olarak böyle üst düzey maçlarda yunus'u kanat beki oynatmak yine bence son derece yanlış bir tercih. Eyüp'e karşı, Bodrum'a karşı ok ama yüksek seviye maçlarda olmaz.
Takımımızda bek olmadığından böyle alternatif çözümlere yönelmek zorunda kalıyoruz ve şimdilik namağlup devam ediyoruz. Ancak bu aldatmasın. jelert ve jakobs'u yok gibi düşünüp, devre arasında iki tane canavar gibi atletik bek alalım derim.
Bok gibi maç planı yapmışım demiyo da rahat değilmişiz ondan kötü oynamışız
Evet nelson yerine metehan girince aniden bi rahatlama geldi yukarlardan bi düşün neden acaba
Yüzde yüz bizden alırlar. Geçmiş olsund.kiev kesin birinden puan alacak ey rabbim ne olur o takım biz olmayalım ya
İyi ki izlememişsin oyun olarak rezalettiİlk yarıyı izlemedim fakat, bu kadar erken bir dakikada gol yenirse, takım mevcut düzen dışına çıkıp bir an önce gol bulmak için risk alabilir. İkinci yarıyı izledim. Resmen ezdik adamları.
Iste sorun iskandiv takimi olmasi ve macin deplasmanda olmasi :dmalmö az alkmaar'dan net kötü takım.
yeneriz yenemeyiz o ayrı konu ama normal şartlarda galibiyet şansımız az deplasmanından çok net olarak daha fazla.
1ini bizden 1ini de bizle ayni puanda olan anderlechten aldilar :dRigas'ın 2 puanı var. Püühh!
Kadro dar değil bu laflara bende katılmıyorum ama şu var hocanın eline city real kadrosunuda versen 12 13 belirleyip sezonu öyle oynar yani kadroyu daraltan bizzat hocanın tercihi bu da onun oyun anlayışı saygı duyarım ama bence çok yanlış daha geniş tutulmalı rotasyon eğer 2 kulvar içinde hedefin varsaKadronun dar olduğunu düşünmüyorum.Kadroda yetersiz afam çok desek daha iyi olur.Jelert,bats,kerem,berkan,nelson gibi adamları yetersiz olduğu için oynatmıyor okan buruk.Ve üçlü sisteme ıygun olmayan bir kadro.Ve rezil bir planlama.Her sene aynı halt.Bılktım şu çapsız yöneticilerden.
Okan burukda hiç kadro dar falan demesin.
İnsanların bu maçlara yüklediği anlamlar bana çok şaşırtıcı geliyor, biz bu kupayı alamayız hatta bu kupada son 8'in ötesine gitmemiz imkansız, koç olacak kuzu kös ardında belli olurmuş. Buralar ciddi seviyeler ve senin hazır 17-18 oyuncun olması lazım ve bu adamların kalitesi 2-3 tanesi ayrılabilir ama denk olmak zorunda. Haftada 2 maç oynayınca 2. maç takım geberiyor bu şekilde avrupa takımlarına karşı yarışamazsın. Eylül-Ekim başka Mart-Nisan başka.
Toreira veya Sara ya da ne bileyim Apo ile Davinson'dan biri bile sakatlansa önündeki maçı kim ile oynarsan oyna kazanma şansımız yüzde 20 düşer. Hal böyle iken bizim bu turnuvada bir tarafımızı yırtıp ligde puan kaybı yaşayabileceğimiz senaryolar korkunç olur.
Zaten her şartta eleneceğimiz için bu takım şampiyonlar ligine katılamadığı müddetçe avrupa maçlarını angarya olarak görmek zorunda.
Dip not: 11 yıldır bu takım avrupa kupalarında tur atlayamıyor.
Sezon başında diyordum bunu. Tamam kalite olarak bize yaklaşamıyorlar ama alternatifi çok fbnin en iyi kadro fbde diyordum bendenet olarak fbnin bu kupayı alması daha olası
bizde 4 tane kritik adam var
mertens davinson osimhen torreira
bu dördünden biri sakatlandığı an çok zor duruma düşeriz
ikisi gitse sezonu kapatırız
fbde öyle değil yedekleri birbirine denk adamlarla dolu kadroları ayriyeten 3 adam daha adam alacaklar ki bunun biri talisca
kim ne derse desin 0-0 giden maçda bi vurur hevesimizi kursağımızda bırakır
çok net fb bizden kadro olarak çok üstün
heriflerde vasat topçu diyebileceğim bir tane yabancıları yok ne yazık ki
net olarak fbnin bu kupayı alması daha olası
fbde öyle değil yedekleri birbirine denk adamlarla dolu kadroları ayriyeten 3 adam daha adam alacaklar ki bunun biri talisca
İnsanların bu maçlara yüklediği anlamlar bana çok şaşırtıcı geliyor, biz bu kupayı alamayız hatta bu kupada son 8'in ötesine gitmemiz imkansız, koç olacak kuzu kös ardında belli olurmuş. Buralar ciddi seviyeler ve senin hazır 17-18 oyuncun olması lazım ve bu adamların kalitesi 2-3 tanesi ayrılabilir ama denk olmak zorunda. Haftada 2 maç oynayınca 2. maç takım geberiyor bu şekilde avrupa takımlarına karşı yarışamazsın. Eylül-Ekim başka Mart-Nisan başka.
Toreira veya Sara ya da ne bileyim Apo ile Davinson'dan biri bile sakatlansa önündeki maçı kim ile oynarsan oyna kazanma şansımız yüzde 20 düşer. Hal böyle iken bizim bu turnuvada bir tarafımızı yırtıp ligde puan kaybı yaşayabileceğimiz senaryolar korkunç olur.
Zaten her şartta eleneceğimiz için bu takım şampiyonlar ligine katılamadığı müddetçe avrupa maçlarını angarya olarak görmek zorunda.
Dip not: 11 yıldır bu takım avrupa kupalarında tur atlayamıyor.
net olarak fbnin bu kupayı alması daha olası