⚽ AL 24/25 H:5 | AZ Alkmaar 1-1 Galatasaray | MS | 28 Kasım | TRT 1

Bence bu maça nellson ile başlamak hataydı. Rakibin hız olayı malumdu. Bir de genel olarak böyle üst düzey maçlarda yunus'u kanat beki oynatmak yine bence son derece yanlış bir tercih. Eyüp'e karşı, Bodrum'a karşı ok ama yüksek seviye maçlarda olmaz.

Takımımızda bek olmadığından böyle alternatif çözümlere yönelmek zorunda kalıyoruz ve şimdilik namağlup devam ediyoruz. Ancak bu aldatmasın. jelert ve jakobs'u yok gibi düşünüp, devre arasında iki tane canavar gibi atletik bek alalım derim.

Yunus solda oynadığı kısımlarda bir hayli zorlandı. Bir ara BAY ile yer değiştirdiler. AZ'nin geçişlerini ondan sonra kısmen dengeleyebildik. Ama şu maça Nelsson yerine direkt Metehan ile başlamış olsak, Davinson merkez stoper olarak ikinci devre yaptıklarını maçın başından itibaren yapacaktı. Büyük ihtimalle erken gollerle maçı da alacaktık.

Bok gibi maç planı yapmışım demiyo da rahat değilmişiz ondan kötü oynamışız

Evet nelson yerine metehan girince aniden bi rahatlama geldi yukarlardan bi düşün neden acaba

İlk yarıyı izlemedim fakat, bu kadar erken bir dakikada gol yenirse, takım mevcut düzen dışına çıkıp bir an önce gol bulmak için risk alabilir. İkinci yarıyı izledim. Resmen ezdik adamları.

İnsanların bu maçlara yüklediği anlamlar bana çok şaşırtıcı geliyor, biz bu kupayı alamayız hatta bu kupada son 8'in ötesine gitmemiz imkansız, koç olacak kuzu kös ardında belli olurmuş. Buralar ciddi seviyeler ve senin hazır 17-18 oyuncun olması lazım ve bu adamların kalitesi 2-3 tanesi ayrılabilir ama denk olmak zorunda. Haftada 2 maç oynayınca 2. maç takım geberiyor bu şekilde avrupa takımlarına karşı yarışamazsın. Eylül-Ekim başka Mart-Nisan başka.

Toreira veya Sara ya da ne bileyim Apo ile Davinson'dan biri bile sakatlansa önündeki maçı kim ile oynarsan oyna kazanma şansımız yüzde 20 düşer. Hal böyle iken bizim bu turnuvada bir tarafımızı yırtıp ligde puan kaybı yaşayabileceğimiz senaryolar korkunç olur.

Zaten her şartta eleneceğimiz için bu takım şampiyonlar ligine katılamadığı müddetçe avrupa maçlarını angarya olarak görmek zorunda.

Dip not: 11 yıldır bu takım avrupa kupalarında tur atlayamıyor.

direk rakiblerimizden altetic fenere gelecek. fener en kotu bir puan alirsa iyi olur

İlk yarıyı izlemedim fakat, bu kadar erken bir dakikada gol yenirse, takım mevcut düzen dışına çıkıp bir an önce gol bulmak için risk alabilir. İkinci yarıyı izledim. Resmen ezdik adamları.
İyi ki izlememişsin oyun olarak rezaletti

Pozisyon olarak da iki üç kısa pasla akın akın geliyodu adamlar ama kaçırdılar 4-5 tane yiyebilirdik ilk yarı yboys kop prag molde maçı gibiydi aynı hiç ders almamış

Allahın amatörü devre arası uyandı yaptığı rezalete de nelsonu çıkardı maç terse döndü,sonra demirbayı aldı maç yine dengeye geldi

Oyunu okuma,maçı yönlendirme,doğru değişiklik,zamanında müdahale falan 0 adamda tek bildiği maç kısmen zorluysa 55-60 dk takımın pili bitene kadar savunmayı osda kurup pozisyon bulup golü atıp maçı koparmaya çalışmak,tutarsa ne ala tutmazsa kepazelik loading

Hep düşeş atamayacağın için de böyle şabanca herro merroyla grubu lider bitirsende sonraki turda/turlarda eleneceğin apaçık,derhal oyun nasıl tutulur,savunma nasıl yapılır,kompakt nasıl oynanılır,eleme maçlarında strateji nasıl olmalıdır bunları öğrenmesi lazım avrupa da başarı için diyecem ama savunmayı osda kuracağı maçta nelsonu oynatmaması gerektiğini 3 senede anlayamayan adamdan beklentim yok

futbolu gerçekten hocadan daha iyi bildiğini düşünüyor herif ya sdgkskgdksfhg

Lan bu nelson 2022 avrupa ligi sezonunda kompakt oynadığımız için dünyanın en iyi stoperiydi

Her maç savunmayı osda kurdurduğu için adam da bok gibi görünüyo 25-30 aşağısına satan haindirden 5i veren alsın götürsün pozisyonuna geldik,bekler de bu yüzden dayanmıyo,inter nelson tipinde ondan çok daha yaşlı acerbi ve de vrij la oynuyor nelsonun dün ilk yarıda düştüğü poşettino duruma 5 senedir düşmemişlerdir

İnter pozisyonun tillahını da üretiyo bizim gibi milyon pozisyon da vermiyo geçiş de rezil de olmuyo,git bari varolan oyunu analiz et saha yayılımına bak napıyolar ne ediyolar

Hücum oynamak savunma çizgisini osda kurmaktan ibaret değil öğren artık

Kadronun dar olduğunu düşünmüyorum.Kadroda yetersiz afam çok desek daha iyi olur.Jelert,bats,kerem,berkan,nelson gibi adamları yetersiz olduğu için oynatmıyor okan buruk.Ve üçlü sisteme ıygun olmayan bir kadro.Ve rezil bir planlama.Her sene aynı halt.Bılktım şu çapsız yöneticilerden.
Okan burukda hiç kadro dar falan demesin.
Kadro dar değil bu laflara bende katılmıyorum ama şu var hocanın eline city real kadrosunuda versen 12 13 belirleyip sezonu öyle oynar yani kadroyu daraltan bizzat hocanın tercihi bu da onun oyun anlayışı saygı duyarım ama bence çok yanlış daha geniş tutulmalı rotasyon eğer 2 kulvar içinde hedefin varsa
Kadrosu geniş denilen fenerin kadro sadece kağıt üstünde geniş tadic ve dzeko olmada abartmıyorum zor skor yaparlar dua etsinler bu iki dedeye

Yunusu kanat bek oynadığı ve 2.yari hiç top alamadığı maç içinde yemeyin bi zahmet

İnsanların bu maçlara yüklediği anlamlar bana çok şaşırtıcı geliyor, biz bu kupayı alamayız hatta bu kupada son 8'in ötesine gitmemiz imkansız, koç olacak kuzu kös ardında belli olurmuş. Buralar ciddi seviyeler ve senin hazır 17-18 oyuncun olması lazım ve bu adamların kalitesi 2-3 tanesi ayrılabilir ama denk olmak zorunda. Haftada 2 maç oynayınca 2. maç takım geberiyor bu şekilde avrupa takımlarına karşı yarışamazsın. Eylül-Ekim başka Mart-Nisan başka.

Toreira veya Sara ya da ne bileyim Apo ile Davinson'dan biri bile sakatlansa önündeki maçı kim ile oynarsan oyna kazanma şansımız yüzde 20 düşer. Hal böyle iken bizim bu turnuvada bir tarafımızı yırtıp ligde puan kaybı yaşayabileceğimiz senaryolar korkunç olur.

Zaten her şartta eleneceğimiz için bu takım şampiyonlar ligine katılamadığı müddetçe avrupa maçlarını angarya olarak görmek zorunda.

net olarak fbnin bu kupayı alması daha olası

bizde 4 tane kritik adam var

mertens davinson osimhen torreira

bu dördünden biri sakatlandığı an çok zor duruma düşeriz
ikisi gitse sezonu kapatırız

fbde öyle değil yedekleri birbirine denk adamlarla dolu kadroları ayriyeten 3 adam daha adam alacaklar ki bunun biri talisca
kim ne derse desin 0-0 giden maçda bi vurur hevesimizi kursağımızda bırakır

çok net fb bizden kadro olarak çok üstün

heriflerde vasat topçu diyebileceğim bir tane yabancıları yok ne yazık ki

fbde öyle değil yedekleri birbirine denk adamlarla dolu kadroları ayriyeten 3 adam daha adam alacaklar ki bunun biri talisca

Sezon başında diyordum bunu. Tamam kalite olarak bize yaklaşamıyorlar ama alternatifi çok fbnin en iyi kadro fbde diyordum bende

İlk 13-14 oyuncuda biz çok net olarak daha iyiyiz ama kadroyu 18-20 kişilere çıkartırsak onlar iyi.
Bizim bir defa bir çok mevkide sayısal eksiklik var yani o bölgenin oyuncusu yok, böyle kadro olamaz maalesef. Devre arası 2 transfer diyorlar ama bence çok az, ligi düşünüp sadece lig oynayabilecek 1 yerli 1 yabancı oyuncuyu şart görüyorum.

Jelert-Nelsson-Jakobs-İcardi-Yusuf Demir ve Ziyech neredeyse yabancıların yarısından bir şey alamıyoruz veya alamayacağız, bazı oyunculara ekstra yük biniyor, dün AZ maçında misal fizikli 6 numarayı gözlerim çok aradı, bence oraya alternatif olarak öyle bir oyuncu alınmalı. Okan hoca inadından vazgeçmeli ve herkes mevkisinde oynamalı.

Sallai sol bek Barış Alper sağ bek olarak Bodrum maçında tek devre oynadık, bu sonuç verse dahi bu seviyelerde olmaması gereken bir durum.

Bu mantığa göre hareket edeceksek Şampiyonlar Ligi maçlarını da angarya görmemiz lazım. Eğer Avrupa Ligi maçları başka bir seviye ise Şampiyonlar Ligi bambaşka bir seviye.

50 tane eksik adamları vardı dün ama kadroları yine alternatifli olduğu için eksiklik hissetmediler, yalnız dzeko ve tadic de onlarda alternatifsiz

parrot denen adamı nellson un karsılaması kaynaklı bir sürü pozisyon, pozisyon olmayanları da faul olarak durdurduğu için oyunun üstünlüğünü alamadık gibi bir şey ilk yarı. ikinci yarı meto girince derlendi savunma. 3 lü oynayacaksak rakip santraforu davinsonun karsılaması lazım. apo da kaçırabiliyor ama davinson dün de görüldüğü üzere inanılmaz iyi oyuncu. 17/17 yapmıs sanırım havadan ve yerden karsılamada.

Geri
Üst Alt