Yunus Coşkun
10 Numara!
- 23 Aralık 2019
- 10.596
- 6.941
- 1.248
isina isina bir hal oldu kosova. yalaka herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kopyalar aslını geçemez. Bizde icardi ve mertens vardıİşe yarasa şampiyon olurlardı
beni de yenen normal gollere bile sırf muslera yedi diye hata uyduranlar öldürüyor
hata %1 milyon nelssonun
bu salaklar bugün yenemese ilk 24 dışı kalırlardı muhtemelen
tek kulvara düşmediler bence fena olmadı
Oha 19 yaşındaymış. 5'linin solunda tek başına domine eder oyunu..Ben bu Diouf'a bayıldım. Çok iyi topçu.
mümkün değil kalamazlar 8e falanMucize bir 3 puan oldu
Ilk yari 5-0 bitecek mac 1-2 bitti biraz lyon-bjk maci gibi
Ilk 8 sanslari devam edecek bu 3 puan ile
Kalan maçlarda galibiyet alabilme ihtimalleri yok.bu salaklar bugün yenemese ilk 24 dışı kalırlardı muhtemelen
tek kulvara düşmediler bence fena olmadı
Bilbao ve lyon kazandı diyelim.o zaman ne olacak?diğer takımlar da kazanırsaKalan maçlarda galibiyet alabilme ihtimalleri yok.
İlk bilbao maçları var.
Sonra lyon maçı ki bu dallamalar verdikleri bu pozisyonlarla bir tanesi tost edecek bunları.
Kendimizi kandirmayalimBence yenmeleri cok iyi oldu, cunku tek kulvar ve zaten cok genis kadrolari var, ozaman sikinti olacakti
İlk 8 imkansız gibi Fb'de Lyon- Bilbao ile sıradaki maçları. Bu gün Slavia Prag aslında galibiyeti kaçırdı çok iyi oyun yoktu Fb adına vasat bir oyun vardı ki Slavia'nın oyunda geride çok açık veriyor ama 19 yaşındaki beklerini çok beğendim o olmasa daha önce geri düşerdiMucize bir 3 puan oldu
Ilk yari 5-0 bitecek mac 1-2 bitti biraz lyon-bjk maci gibi
Ilk 8 sanslari devam edecek bu 3 puan ile