AL 24/25 H:5 | Slavia Prag 1-2 Fenerbahçe | MS | 28 Kasım | TRT 1

Sıfatınıza sıçim eşşekler. Fb'nin Avrupa'da ilerlemesi iyi ama bazı maçlar rezil olmalı ki lige yansısın. Avrupa'da kazanmak lige olumlu yansıyor

beni de yenen normal gollere bile sırf muslera yedi diye hata uyduranlar öldürüyor

hata %1 milyon nelssonun

yav önündeki topu almıyor kral, nelsson zaten avelin teki, kaleci ceza sahası içinde ayı gibi olacak, bu herif horoz gibi

Mucize bir 3 puan oldu

Ilk yari 5-0 bitecek mac 1-2 bitti biraz lyon-bjk maci gibi

Ilk 8 sanslari devam edecek bu 3 puan ile

bu salaklar bugün yenemese ilk 24 dışı kalırlardı muhtemelen

tek kulvara düşmediler bence fena olmadı
Kalan maçlarda galibiyet alabilme ihtimalleri yok.

İlk bilbao maçları var.
Sonra lyon maçı ki bu dallamalar verdikleri bu pozisyonlarla bir tanesi tost edecek bunları.

Çok gol kaçıran takımlara karşı fb cezayı hep kesiyor.ote yandan son ana kadar umutlu olup bilbao ve lyona kaybetmeleri daha iyi olur.sanslari oluyo mu o zaman bilmiyorum

Kalan maçlarda galibiyet alabilme ihtimalleri yok.

İlk bilbao maçları var.
Sonra lyon maçı ki bu dallamalar verdikleri bu pozisyonlarla bir tanesi tost edecek bunları.
Bilbao ve lyon kazandı diyelim.o zaman ne olacak?diğer takımlar da kazanırsa

Skor alarak moral filan kazanılmaz futbolda ancak iyi güzel oyun motive eder moral verir oyunculara fenere şu skorun vereceği tek şey moral.degil 3 puan o da iyi oldu

Bilbao 0

Lyon 1/0

Midylland 1/3

Ilk 24 de olurlar ama ilk 8 olmaz

Mucize bir 3 puan oldu

Ilk yari 5-0 bitecek mac 1-2 bitti biraz lyon-bjk maci gibi

Ilk 8 sanslari devam edecek bu 3 puan ile
İlk 8 imkansız gibi Fb'de Lyon- Bilbao ile sıradaki maçları. Bu gün Slavia Prag aslında galibiyeti kaçırdı çok iyi oyun yoktu Fb adına vasat bir oyun vardı ki Slavia'nın oyunda geride çok açık veriyor ama 19 yaşındaki beklerini çok beğendim o olmasa daha önce geri düşerdi

Geri
Üst Alt