Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.816
- 25.772
- 2.893
Bu kabız futbolla kalan fikstürde galibiyet alırlar mı muamma. Daha beter olmaları için bugün kazanmaları iyi oldu imho.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sıralamada bjk ile 2 puan var aralarinda.alt sıralar birbirine çok yakın.2 maç kaybettikleri an 25 bile olabilirlerNe ilk 8i okadar ucmayin hala ciddi şekilde elenme riskleri var ,şu oyunu gören her hoca istahlanir
Bjk de aynı şekilde lyon ve malmoyu yendi.bu sene ikisi de ballı galibiyetler aliyo diye bakmak lazim.bizde o kadar şans yokBu kabız futbolla kalan fikstürde galibiyet alırlar mı muamma. Daha beter olmaları için bugün kazanmaları iyi oldu imho.
Bence de kalamazlar ama sanslari devam ediyor bu mactan sonramümkün değil kalamazlar 8e falan
Mevcut puanları bile yeter çıkmaya ama rakiplerine bakınca ilk 8 imkansız 3 maçından 2 tanesini kazanmaları lazım ilk 8 için ki zor. Bjk ise elenebilir zira bu gün kalan maçlar arasında en kolay maçtı. Bodo ve Bilbao, Twente maçları var ki hepsini de kaybedebilirler. Bodo ile bari berabere kalsalardı çelme taksalar.Ne ilk 8i okadar ucmayin hala ciddi şekilde elenme riskleri var ,şu oyunu gören her hoca istahlanir
Çok da garanti değil aslında. Zor maçları var. 3 maçta 0 puan ile dışarıda bulabilirler kendileriniKalan 3 maçtan 2 galibiyet çıkarsalar bile 14 puan 8 için yetmez. Averajları 0, 15. sıradalar. Fakat bu maçla 24'ü garantilediler gibi.
Ben 24 dışında kalsınlar da şu Mou'nun avrupada rezilliğini görmek isterdim. İyi dalga konusu olurdu. O yüzden devam etmeleri iyi olmadı. Zaten ligde zorluk çıkartan bir rakip çıkmıyor önlerine.
8 puan bile yeter muhtemelen 24 içinÇok da garanti değil aslında. Zor maçları var. 3 maçta 0 puan ile dışarıda bulabilirler kendilerini
Diğer takımların kazandığı senaryoda, disarda kalma ihtimallleri yuksek.ayni puan ve yakın puandakileri hiç umursamiyolar.bjk kalan 2 maçta kaza ile 3 puan alsa onlerinde olacak bunlar 2 maçı da kaybederse. Edit(3 maç varmış bi de,midtyland de zor mac)Çok da garanti değil aslında. Zor maçları var. 3 maçta 0 puan ile dışarıda bulabilirler kendilerini
Biz 8 e girelimde yeterli. Bu Nelson daha oynamasın Avrupa maçında. İster girsinler ister girmesinler 24 e8 puan bile yeter muhtemelen 24 için
ilk 8e girmemiz şart oğlu şart gerçekten ya lig şampiyonluğu içinBiz 8 e girelimde yeterli. Bu Nelson daha oynamasın Avrupa maçında. İster girsinler ister girmesinler 24 e
Bu maçla garanti gibi bir şey oldu. 3 maçtan 0 çekmezler bence ama 8 puan bile yetebilir 24 için.Çok da garanti değil aslında. Zor maçları var. 3 maçta 0 puan ile dışarıda bulabilirler kendilerini
Ben de öyle düşünüyorum ama hiç de belli olmaz. 1 puanla 5 sıra oynuyorsun şu an aşağıda da üstte de. Alt tarafın fikstüre bakmak gerekiyor, zor 3 maçı var ki ikisi zaten doğrudan bizi de etkileyecek maçlar8 puan bile yeter muhtemelen 24 için
Yensinler bir zahmet malmö ve kievi. Ajax maçını yedeklerle oynarizilk 8e girmemiz şart oğlu şart gerçekten ya lig şampiyonluğu için
öncesi sonrası 3-4 maçı etkiliyor direkt