AL 24/25 H:5 | Slavia Prag 1-2 Fenerbahçe | MS | 28 Kasım | TRT 1

Bu kabız futbolla kalan fikstürde galibiyet alırlar mı muamma. Daha beter olmaları için bugün kazanmaları iyi oldu imho.
Bjk de aynı şekilde lyon ve malmoyu yendi.bu sene ikisi de ballı galibiyetler aliyo diye bakmak lazim.bizde o kadar şans yok

Kalan 3 maçtan 2 galibiyet çıkarsalar bile 14 puan 8 için yetmez. Averajları 0, 15. sıradalar. Fakat bu maçla 24'ü garantilediler gibi.

Ben 24 dışında kalsınlar da şu Mou'nun avrupada rezilliğini görmek isterdim. İyi dalga konusu olurdu. O yüzden devam etmeleri iyi olmadı. Zaten ligde zorluk çıkartan bir rakip çıkmıyor önlerine.

Ne ilk 8i okadar ucmayin hala ciddi şekilde elenme riskleri var ,şu oyunu gören her hoca istahlanir
Mevcut puanları bile yeter çıkmaya ama rakiplerine bakınca ilk 8 imkansız 3 maçından 2 tanesini kazanmaları lazım ilk 8 için ki zor. Bjk ise elenebilir zira bu gün kalan maçlar arasında en kolay maçtı. Bodo ve Bilbao, Twente maçları var ki hepsini de kaybedebilirler. Bodo ile bari berabere kalsalardı çelme taksalar.

Adamlar kalenin dibinden 3 tane net kaçırdılar. Bütün ayaksızlar bunlara denk geliyor.

Nesrinin kalecinin üstüne attığı top gol oldu

Bizim Abdülkerimin kafa direkten döndü

Berabere bitmeliydi bu maç. Az da olsa ilk 8 şansları var şu an. Bilbao maçını es kaza alırlarsa havaya girerler ki bu asla olmamalı. Bilbao’nun 3 günde bir maçı var rotasyon yapmazlar inşallah

Sovdukleri dzeko ve nesry atiyo kac mactir.5 şutta 2 isabette bulsalar topun kıymetini biliyolar,biz bilmediğimiz için lider degiliz.su an forvetleri formda ne yazikki.

Kalan 3 maçtan 2 galibiyet çıkarsalar bile 14 puan 8 için yetmez. Averajları 0, 15. sıradalar. Fakat bu maçla 24'ü garantilediler gibi.

Ben 24 dışında kalsınlar da şu Mou'nun avrupada rezilliğini görmek isterdim. İyi dalga konusu olurdu. O yüzden devam etmeleri iyi olmadı. Zaten ligde zorluk çıkartan bir rakip çıkmıyor önlerine.
Çok da garanti değil aslında. Zor maçları var. 3 maçta 0 puan ile dışarıda bulabilirler kendilerini

Bu arada, hem burada hem de sözlükte tipik Mourinho galibiyeti gibi şeyler söylenmiş ama hiç alakası yok. O duvar örüp, otobüsü çekip gol yemeden 1 tane tıklatarak maç kazanan Mourinho takımlarıyla bu takımın gram alakası yok.

Mourinho'nun o takımlarında olay topu penaltı noktası ile yay arasına düşürtmeden pozisyonları savuşturmaktı. Bu Fenerbahçe'ye mahalleden takım kursan pozisyona giriyorsun. Adamlar maçın yarısını Fenerbahçe'nin penaltı noktasında oynadı. Tamamen rakip beceriksizliklerinden kaynaklı bir senaryo var ortada.

Çok da garanti değil aslında. Zor maçları var. 3 maçta 0 puan ile dışarıda bulabilirler kendilerini
Diğer takımların kazandığı senaryoda, disarda kalma ihtimallleri yuksek.ayni puan ve yakın puandakileri hiç umursamiyolar.bjk kalan 2 maçta kaza ile 3 puan alsa onlerinde olacak bunlar 2 maçı da kaybederse. Edit(3 maç varmış bi de,midtyland de zor mac)

Geri
Üst Alt