⚽ AL 24/25 H:6 | Malmö 2-2 Galatasaray | MS | 12 Aralık | TRT 1

Mactan önce 1 puana imzami atardim ama son dakikalarda yedigimiz gol bayagi üzdü

Amsterdam‘dan puan veya puanlarla dönmeliyiz artik yoksa ilk 8 hayal

bizim altyapıya gram güven olmaz, nasıl işler dönüyorsa artık orada, korkunc bi yer.

ışık kaan vardı bi ara, bu metehan’dan çok daha iyi gözüküyordu, torpili mi bozuldu, karı kıza mı dadandı noldu acaba çocuğa.

Bazende hic degisiklik yapmamak gerek. İlla haklari kullanmak zorunda degiliz. Cunku bizim sonradan giren oyunculardan bu sene hic katki alamiyoruz. Hoca mumkunse iki degisiklikle maclari bitir bundan sonra

Herkes oyun sogutmadan bahsediyorda bizim hoca oyun soğutmaya ugrasmiyor ki öyle düşüncesini bence sürekli tempo yapayım istiyor

Hoca her maçın son 5 dakikasi abuk sabuk değişiklikler yapıyor; sadece bu maca özel degil.

Heriflerin tek etkili oldukları alandan sağ bekini çıkarıp, Ziyech bedevisini sokan adama Okan Buruk denir. Kasımpaşa, Eyüp, RFS ve Malmö maçlarının hepsinde Okan hocanın hataları ile puan kaybettik. İnanılmaz ya.
Şimdi gelip diyecekler 3 puanlarıda Okan hoca aldı diye. Terimciler bitti Okan hocacılar başladı

Bu kadar gol yiyerek avrupada mac kazanamazsin normal ustelik hocan hemen her degisikliginde takimin icine ediyorsa yine 11 tane iyi kosabilen adamlari yenemedik bravo

Taha Ali= Luis Nani prime zamanları
alakası bile yok biz kötüyüz karşımızdaki adamları yüceltiyoruz o bizim maçta şov yapan young boyslu eleman diğer maçlarda neredeydi mesala bizim maçı izleyen herifi şey sanar şu the boys dizisinde ki A train falan sanar ama herif çöp aslında bizim takıma karşı oynayınca bir şey sanıyoruz öyle bir algı yaratıyor şu forumda apo kerimin berkanın ziyech'in kerem demirbay'ın sağından atıp solundan gecebilecek fit spor yapan 50 kişi bulursun

Benim umudum yok. ilk 8 yapsak bile ilerleyemeyiz maalesef. saçma sapan işler yapıyoruz devamlı.
Tam kadro iyi bi kura ile yarı final oynamamamız için bir sebep yok. Bu maç iyi oyun beklediğimiz bir maç değildi zaten sonuç önemliydi.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbolda temel eksikliklerimiz var. Oyunu soğutmasını bilmiyoruz. Doğru yerde faul yapmasını ve atak kesmesini bilmiyoruz.

Her hava topunu rakibe indiriyoruz. Bunlara dikkat etmek lazım.

Lazio - Ajax
Rangers - Tottenham
Lyon - Frankfurt

berabere bitsin bari...

Geri
Üst Alt