Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.256
- 16.247
- 1.578
Son dakikalardaki rezilliğe anlam veremiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi gelip diyecekler 3 puanlarıda Okan hoca aldı diye. Terimciler bitti Okan hocacılar başladıHeriflerin tek etkili oldukları alandan sağ bekini çıkarıp, Ziyech bedevisini sokan adama Okan Buruk denir. Kasımpaşa, Eyüp, RFS ve Malmö maçlarının hepsinde Okan hocanın hataları ile puan kaybettik. İnanılmaz ya.
Eyupspor gerizekali mi kiraların bunuBu metahani direk kiralayin eyupspora arda oynatsin bize lazim degil abi genc oyuncu filanda degil
Chelseda gorduk genc oyunculari
Bu cocuk futbolu bilmiyor savunmayi bilmiyor
Kademeyi bilmiyor hic birsey bilmiyor
alakası bile yok biz kötüyüz karşımızdaki adamları yüceltiyoruz o bizim maçta şov yapan young boyslu eleman diğer maçlarda neredeydi mesala bizim maçı izleyen herifi şey sanar şu the boys dizisinde ki A train falan sanar ama herif çöp aslında bizim takıma karşı oynayınca bir şey sanıyoruz öyle bir algı yaratıyor şu forumda apo kerimin berkanın ziyech'in kerem demirbay'ın sağından atıp solundan gecebilecek fit spor yapan 50 kişi bulursunTaha Ali= Luis Nani prime zamanları
Hocaya rağmen değil hocayla 1 puan aldınBu arada 1 puan kötü değil, hocaya rağmen
Tam kadro iyi bi kura ile yarı final oynamamamız için bir sebep yok. Bu maç iyi oyun beklediğimiz bir maç değildi zaten sonuç önemliydi.Benim umudum yok. ilk 8 yapsak bile ilerleyemeyiz maalesef. saçma sapan işler yapıyoruz devamlı.