⚽ AL 24/25 H:6 | Malmö 2-2 Galatasaray | MS | 12 Aralık | TRT 1

Okan hıcam iyisin hoşsun da sen verdin bu maçı. Sara ve Jelert çıktı maç döndü.

Forum şaka gibi ya. Herkes çok yorulduk Ziyech Efe girmeli yazıyordu şimdi de Hoca napıyor Ziyech Efe ne alaka yazıyorlar. Bu futbol zihniyeti iyi hoca hak etmiyor kimse kusura bakmasın.

Senin en fizikli adamlarını Sşvaslı Kasaplara senin MHK ve Hakemlerin katlettirmişler. Bu kadar maç yoğunluğu sakatlık vs. beraberlik kötü değil. Keşke kazansaydık ama beraberlik kötü değil...

Beraberlik uzmedi, aksine sevindirdi. Baya kötuyduk

Bu kadar eksikle malmö deplasmanindan beraberlikle dönmek baya iyi

Malmö, kopenhag ile birlikte en baba iskandinav takimlarindan

Icerde kievi yenip ilk 8e atariz kemdimizi herhalde

Insallah ts macina 11 cikarabiliriz, topcular teker teker eksiliyor
Icerde Kiev‘i yenmek yetmiyor

Ajax deplasmanindan puan cikarmaliyiz

Bu hocalık mı şimdi. Maçı eliyle verdi. Sorsan şampiyon yapıyor. Hocaya rağmen şampiyon oluyor bu takım. Deli oluyorum artık.

İlk 8 işi yaş artık, son maç Ajaxtan puan almsn lazım, iş oraya kalınca yenilitiz garanti.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya biz zaten avrupa liginde şamp falan olamayız bu kadroyla. bunun hayali bile saçma. devre arasında ilk 11 de direk eksik yerlerde oynayacak adam alınırsa o başka. bide muslera yeter be kadeşim bir şu kurtar be artık. her gln şu içerde ya. son dk da gene kısa düştü degajı gol yiyorduk. cidden rezil bu sene

Ziyech zaten rahat adam Bats da öyle birde Efe akman girdi iyice cacık oldu takımda sertlik kalmadı ki...

Ben tahmin yuruttum ama artık eminim nelssonla kişisel.bir problemi var bence hocanın yoksa 2 yıl seni şampiyon yapan stopero böyle kesemezsin

Kabul edemiyorum hala bu olanı. Girerken dedim bu oyuncular ne alaka ne yapıyoruz. Jelert ve Sara gibi defansa katkısı yüksek iki ismi bu maçta alarak ne amaçlandı. İzahı ne bunun. Alenen bile isteğe maçı katletmek mi istendi. Böyle ahmaklık mı olur.

Sorun Metehanda degil aslinda, Metehan sag bek degil, Jelert sag bek...hangi akilla sag bekini kanat oynatip stoperini sag bek oynatiyorsun ve hersey Jelert sag bek oynarken yolunda giderken niye çikarirsin???
Deme öyle. Şimdi gelir çıkıp Okan hoca mı oynasın derler

Sorun Metehanda degil aslinda, Metehan sag bek degil, Jelert sag bek...hangi akilla sag bekini kanat oynatip stoperini sag bek oynatiyorsun ve hersey Jelert sag bek oynarken yolunda giderken niye çikarirsin???
Abi tamam da orda da bi şekilde bitircen abi maçı. Eksik falan yakalanmadın ki. Orda o kadar rahat geçilmeyeceksin yapıştırcaksın omuzu koyacaksın vücudu topla adamın arasına bi zahmet. Sağ bek sol bek olayı değil bu durduğu yer doğru adamın.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O değişikliklerin nasıl bir izahı var merak ediyorum. Aptallık büyük hem de.
Efe yi anlarım...sara tor yoruldu - 1 adım uzakta kalsalar vs ekstra adamdır eyv

JELERT ? lan maçta tek sırıtmayan adamdı nerdeyse - gayette koşturuyordu çocuk.

depardan geberen Yunus ya da 1 tane düzgün iş yapmayan Bats yerine alırdın ziyechi top tutsun diye de...

yani defansa yardım 0 olan adam yani ne kafadır..

ilk 5 oyuncu değiştrme kafası nedir ???90+ da son dakikayı yemek için kullanırsın.

RFS yenemedik
şu maçtada elimizde 2 puan bıraktık
en masumu hadi ALkmaardı diyelim

Kepaze bir takım karşısında rezil bir oyun. Lakayt olmasak şansa 3 puan alacaktık ama o da olmadı. Jalert, T. Ali'yi tutabilirdi. Oyundan almak hata oldu.

Geri
Üst Alt