⚽ AL 24/25 H:6 | Malmö 2-2 Galatasaray | MS | 12 Aralık | TRT 1

Fb, bjk deplasmandan galibiyet çıkardılar biz zayıf takimlara karşı kazanamadık.

Jelerti neden cikariyon. Metehan cokmu iyi o bölgede. Mertensi cikarip nelssonu aliyon takim tam 3:1e yakinken, takimi tamamen geri cekiyon. Cok yanlis kararlar.
Mertens cok yorulmusu artik ayaklari gitmiyor adamin normalde jelerti cikarmasi sacmalik madem ziyechi koyucan

Cikar batshuayi denen adami al ziyechi

Tek cikmayacak adam Jelertti fusballcuyu canindan bezdirmisti

Kiewi yenersek bence ilk 8 e gireriz. Ama aldığımız maçı okan naptı netti yine berabere bitirrtti. Jelert sahanın en iyilerinden bırak oynasın. Şu ziyech bidaha oyuna girerse banlanırım muhtemelen burdan. Artık katlanamıyorum.

1 futbolcu işte böyle bir takımın kaderiyle oynar sikecilerde samet bizde Metehan

Okan hocanın ciddiyetsizliği çekilmiyor artık. Kendini de zora sokuyor. Adam ne zaman kazandım deyip takımı bozsa puan veriyor

okan hocam maçın degisiklik diye bağırdığı anlarda değişiklik yapmayıp, hatta maç sonu guardiola değişiklik yapmıyor diye demeç verdiği,

hiç müdahele etmesine gerek olmadığı anlarda da patır patır degisiklik yapması, üzüyor

zaten degisiklikleri görünce bi an afalladim, niye diye sordum icimden, megerse varmis bir sebebi.

Geri
Üst Alt