⚽ AL 24/25 H:6 | Malmö 2-2 Galatasaray | MS | 12 Aralık | TRT 1

Bal ligine gondersinler umrumda degil samet bundan iyi stoper
Hocam az öncede yazdım ben hayatımda bunun karar ağır buujn kader yer tutmasını bile bilmeyen bunun kadar rezil bir stoper görmedim. Hava topuna yok heriften resmen okanın torpilli.Kac maçtır mahf ediyor savunmayı.Yanjnda önünde oynayan her adam sakatlanır mi ya

Karalar bağlamaya gerek yok ligde puan kaybı yaşamadan devre arasına biran önce atmak lazım kendimizi sakatlıklar dönecek takım dinlenir ama hoca kendini geliştiremiyor 5 dakika daha olsa net yenilirdik takımı ali koç a versen maçı vermek için oda böyle değişiklikler yapardı

Mertens cok yorulmusu artik ayaklari gitmiyor adamin normalde jelerti cikarmasi sacmalik madem ziyechi koyucan

Cikar batshuayi denen adami al ziyechi

Tek cikmayacak adam Jelertti fusballcuyu canindan bezdirmisti
Mertensi cikartiyorsa ziyechi koysun oraya. Bats sifirlari oynadi hic olmasa son 20dk. Yalin dileki dene.

gecen sene bayerne karsi kazimcani izledik. bu sene metehanla efeyi izliyoruz avrupada. sonra geriye bakip uzuluyoruz bu adamlarin ne isi vardi bu maclarda diye.

21 şut atmış adamlar, yenilgiden son anda kurtulduk diyebiliriz. Son dk gol yemesek beraberlik bu şartlarda iyi. 3 puan kaçınca üzdü.

Jelertin çıknası daha etkili gelmelerine yol açtı ama golü bu sebeple yemedik.Ceza sahası içinde bu kadar kalabalıkken o açıklığı ve vuruş iznini vermemeliydik.

Rigas
Alkmaar
Malmö den 9 puan almalıydık
kağıt üzerinde öyle belki ama işler o şekilde gelişmiyor sahada.
avrupada kötü bir deplasman takımıyız. ben kendimi bildim bileli böyle.
bir kaç dakika daha olsaydı yenilecektik belki de.

Bizi yakan maç bu değil rigas maçı. Orda. Galibiyet almazsan böyle hesap kitap yaparsin işte

Abi bu rakip son dakikalarda baskı yaparken oyuna Ziyech sokma sevdası nedir? Rakibin tek bir planı vardı, bizim sağımızdan Ali midir nedir o çalımcı herifle birebir oynuyorlardı. Çaylak Metehan var bizde de orada, zaten belli ki gelirlerse oradan gelecekler... Jelert'i çıkarıp Ziyech aldı sağa ki, adamlar daha rahat bindirsin oradan... Resmen yürüye yürüye geldiler oradan golü atana kadar... 2-3 kere son anda müdahalelerle korner morner yaptık... Baskıya dönüştü... Sonunda da yedik...

Ziyech bozuntusu 2sn dahi top falan da saklayamıyor bu arada... Hani oyunu tutsun, topa bassın falan diye sokuyor diyene de söverim...

Hocam az öncede yazdım ben hayatımda bunun karar ağır buujn kader yer tutmasını bile bilmeyen bunun kadar rezil bir stoper görmedim. Hava topuna yok heriften resmen okanın torpilli.Kac maçtır mahf ediyor savunmayı.Yanjnda önünde oynayan her adam sakatlanır mi ya
Birde sozlesme uzattilar bok vardi ya

Abi ajax ı abartmayın bu kadar. Yenilmicek takım değil. Ki bence kiev de işi bitiririz.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt