- 22 Kasım 2008
- 10.005
- 5.357
- 2.323
Abi bu sene lig Avrupa fark etmeksizin (Young Boys hariç) bütün puan kayıplarımız elimizdeki maçlardı resmen ya... Hem ligi koparma hem Avrupa'da lider olma fırsatını teptik resmen.. Çok yazık oldu çok..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan buruk avrupa fatihidir.Boş hayallere gerek yok, Avrupa için tek beklentim ilk 8'di onu da zora soktuk.
Ekli dosyayı görüntüle 270427
Sen daha rfs az alkmar malmö yende.Ajax parçalar bizi.Abi ajax ı abartmayın bu kadar. Yenilmicek takım değil. Ki bence kiev de işi bitiririz.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Reis bir puana üzülmüyoruz.Oynanan oyuna üzülüyoruz.Yapılan basit hatalara üzülüyoruz.
Az
Riga ve bu maçlardan üç puan alamıyorsak avrupa ligi nasıl alınacak.Veya daha ileriye nasıl gideceğiz.
birbiriyle oynayan rakipler var. belki oradan ekmek çıkar. bana da yetmez gibi geliyor ama bakacağızÇok büyük bir mucize olmazsa ilk 8 şansımız bitti bence.Kievi yensek bile muhtemelen ajax bizi yener.15 Puan da yetmez yani.
maca bile bakmadınCanım sıkıldi ya
2 dkda 2 puanı verdi adam ya takımın içini boşalttı, sonra da oturdu izledi göz göre göre. Çok sıradan bir anadolu hocasından fazlası olmadı olmayacak da bundan.
Tamam, kral sensin arkadas. Bana giren cikan yok, CimBom basi dik yuruyor bu bana yeter.He yaa zaten hocanın sayesinde şamp olduk. Asıl hoca yıldızların sayesinde şamp oldu.
Bugun ki sonuclara bakmakta fayda varm 15p yetebilirIcerde Kiev‘i yenmek yetmiyor
Ajax deplasmanindan puan cikarmaliyiz
Tottenham? Abi tam kadro olduğunuzda ajax a karşı motivasyonumuzla rfs motivasyonumuz aynı mı olacak sence? Bu takımlardan ziyade ajax gibi takımlara karşı bu takım daha rahat oynar.Sen daha rfs az alkmar malmö yende.Ajax parçalar bizi.
Puanlar senden kötü takımlarından kazanılıyor.Tottenham maçı eeeeeee sonuç 2 tane beraberlik aldığını verdin.Ajax parçalayacak.Hoca ilk önce top çevirmeyi öğretsin yada kendisi öğrensin aldığın her topu ileriye dikiyorsun her top rakipte!!!!!!!!!Şu futbolu savunmayın rakipte kim var kim kim kim? sanki eşit kadroya sahip herifler.Heriflerin kaleci rezalet yeterli şut çekemedik çünkü oraya gelemedin ezik gibi futbol oynattı.Tottenham? Abi tam kadro olduğunuzda ajax a karşı motivasyonumuzla rfs motivasyonumuz aynı mı olacak sence? Bu takımlardan ziyade ajax gibi takımlara karşı bu takım daha rahat oynar.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Az biraz matematik bilsen 8. Takimin 15 puanla gidecegini hesap edersinÇok büyük bir mucize olmazsa ilk 8 şansımız bitti bence.Kievi yensek bile muhtemelen ajax bizi yener.15 Puan da yetmez yani.
birbiriyle oynayan rakipler var. belki oradan ekmek çıkar. bana da yetmez gibi geliyor ama bakacağız