- 10 Mart 2013
- 120.782
- 152.754
- 4.938
Tam hatırlamıyom bile pozisyonu. Makaraya geldimTamam beyler haklısınız. Konu kilit.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam hatırlamıyom bile pozisyonu. Makaraya geldimTamam beyler haklısınız. Konu kilit.
Aklımda böyle kalmamış pozisyon demek ki adama nişanladı diye öyle düşündüm. Şöyle düşün, kale boş olsa dahi atamayacaktı sonuçta :/
Tamam gidiyorum. Allah sizin elinize düşürmesin rtaşlar. İyi forumlar tşkkonudan sessizce vınla rtaş bana sorarsan
Midj maçını alabileceklerini sanmıyorum.Bu maçı kazanırlarsa puan olarak bizi gecebilirler işte o zaman bunların dilinden düşmeyiz şampiyon olsak bile bir anlamı olmaz
Bence iki maçtan da galibiyet alamayacaklar ama alma ihtimalleride varMidj maçını alabileceklerini sanmıyorum.
Hayır. 2 maçta 1 puan bile ilk 24te kalmalarına yetebilir. Ayrıca lyonun son maçı ludogoretsle evinde. Dolayısıyla lyon bu maça kasmayabilir.Mağlubiyette tam olarak eleniyorlar mı ?
Niye ilk 8 şansı yok mu lyonun neden kasmasınlar ?Hayır. 2 maçta 1 puan bile ilk 24te kalmalarına yetebilir. Ayrıca lyonun son maçı ludogoretsle evinde. Dolayısıyla lyon bu maça kasmayabilir.
Son maçları evinde ludogoretsle yani banko maç, kazandıkları an ilk 8deler zatenNiye ilk 8 şansı yok mu lyonun neden kasmasınlar ?