AL 24/25 H:7 | Fenerbahçe 0-0 Lyon | MS | TRT 1

Jose Mourinho: "Kumbedi, UFC dövüşçüsü gibi Szymanski'yi yere indirdi."

Fener'in ilk 24 içinde kalması çok önemli biz ekstra 2 maç oynayacak iken onlar yırtmamalı. Üstelik maçlardan birisi derbi öncesine denk geliyor. Keşke bugün yenselerdi.

Bu sezon son şansları neleri varda koydular ortaya sakin ve akıllı davranabilirsek eğer 3-4 sezon daha bu şekilde seri şampiyonlukları sürdürebiliriz yöneticilerimiz engel olmazsa

morinyo uefa kupasını dünyaya rezil etmiş

Jose Mourinho: "Eleme turlarında Avrupa geceleri çok özel atmosferlere sahip olabiliyor ama benim için Roma'yla Budapeşte'deki finalden sonra bu geçmişte kaldı. O gün almış olduğum cezadan sonra her şey değişti. Burada Lille maçında olanlar, bugün olanlar, Manchester United maçında olanlar… Bunları anlamak çok zor, nedenini bilmiyorum."

Evinde yenilmeyip taraftardan kufur yememeyi basarmislar. Haftaya da deplasmanda yenilip lige odaklanirlar. Istedikleri de budur buyuk ihtimal.

Şuan anlık durumda rakipleri hep puan alıyor 22. Sıradalar
Evet ve 24 disinda kalmalari icin su an kendilerinden altinda olan 3 takima gecilmeleri gerekiyor

Elfsborg ve st. Gillois‘in son maclari cok zor, biri Tottenham deplasmanina diger Rangers deplasmanina gidiyor. Hayatta kazanamazlar.

Twente ve bjk zaten birbiriyle oynayacaklar

24 disina kalmalari cok zor

Evet ve 24 disinda kalmalari icin su an kendilerinden altinda olan 3 takima gecilmeleri gerekiyor

Elfsborg ve st. Gillois‘in son maclari cok zor, biri Tottenham deplasmanina diger Rangers deplasmanina gidiyor. Hayatta kazanamazlar.

Twente ve bjk zaten birbiriyle oynayacaklar

24 disina kalmalari cok zor
Elfs ve st gillos bugun 3 alırsa işler karışır

Hayırdır bizim maç başlığı mı burası çok önemliymiş gibi

Beraberliği hedeflediler ve aldılar. Başarılı bir sonuç onlar için. En azından yerlerini biliyorlar.

kendime geldim kendime kendime geldim kendime

Geri
Üst Alt