- 25 Ocak 2010
- 52.889
- 38.344
- 3.763
Jose Mourinho: "Kumbedi, UFC dövüşçüsü gibi Szymanski'yi yere indirdi."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
utanmaz herifJose Mourinho: "Kumbedi, UFC dövüşçüsü gibi Szymanski'yi yere indirdi."
fikstürü inceledim alttakilerinBu 1 puan çok iyi değil, danimarkada yenildikleri an güle güle
Puan durumuna ve son haftadaki maclara baktim da bunlar danimarkada yenilse bile son 24‘teler büyük ihtimalBu 1 puan çok iyi değil, danimarkada yenildikleri an güle güle
Şuan anlık durumda rakipleri hep puan alıyor 22. SıradalarPuan durumuna ve son haftadaki maclara baktim da bunlar danimarkada yenilse bile son 24‘teler büyük ihtimal
Is play offta bunlarla eslesmemize dogru gidiyor gibi
Twente bjk yenerse üste çıkıyorfikstürü inceledim alttakilerin
fasa fiso hepsi
24ün icinde kalacaklarini düsünüyorum
Evet ve 24 disinda kalmalari icin su an kendilerinden altinda olan 3 takima gecilmeleri gerekiyorŞuan anlık durumda rakipleri hep puan alıyor 22. Sıradalar
Elfs ve st gillos bugun 3 alırsa işler karışırEvet ve 24 disinda kalmalari icin su an kendilerinden altinda olan 3 takima gecilmeleri gerekiyor
Elfsborg ve st. Gillois‘in son maclari cok zor, biri Tottenham deplasmanina diger Rangers deplasmanina gidiyor. Hayatta kazanamazlar.
Twente ve bjk zaten birbiriyle oynayacaklar
24 disina kalmalari cok zor