⚽ AL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Dinamo Kiev | MS | 21 Ocak | TRT 1

5-6 transfer alınması lazım. Takımın pili bitmiş. Birde herkes şunu unutuyor. Takımda rekabet yok bence. ilk 11 hep aynı olduğu için herkes rahat. Yedeklerde yerini biliyor. Takımda rekabet yok. Buda takım ruhu için çok kötü. Bu takıma yeniden o rekabetin getirilmesi lazım. Mesela Muslera formsuz abdulkerimde neden günay ve nelson oynamıyor? Hoca isimlere takık durumda. Kesmesi lazım. Forma adeleti sağlanmazsa takım bozulur

Adama düzgün pas atan yokki
Abi nasıl atan yok ya, ben osimhen kadar pozisyona giren oyuncu görmedim Galatasaray da, tottenham maçında dünyaları kaçırdı.
Bu maçta kiev'in kornerden attığı golden daha net pozisyon geldi atamadı. Saçma sapan şekilde pozisyonları zorluyor bodoslama vuruyor

mac oncesi degerlendirmelerim baglaminda
macta -rakip bekledigim gibiydi . bizi ise daha da geriye gitmis bir duruma evrilmis buldum.

sezon basinda rotasyon konusuna net vurgu yapmistim. gelinen durum pek surpriz degil .
yunus,mertens ,kaan yorgunluktan kocacak mecalleri yok, hoca hem sahaya surdu hem mac boyu sahada tuttu.
inanamadim .

berkan ve lucas. berkan top ayaginda oldugunda fazla panik. lucas salt pres.dolayisiyla merkezden yaraticilik sifir gibiydi.
(bkz.sara effekt) .

macta dusene dek tum yuk ofans babinda baris da idi . iyi kotu .

kaan'in progresif yaptigi tek sey bu mac ; yariya kadar topu getirip barisa vermek .
diger tarafta jacobs saglam bindirme yapsa da hedefe ulasmayan ortalari ile etkisiz kaldi .
osimhen ofsaytlar dolayli yadirgamam, ancak en az 2 net firsati kaleciye nisanlamasi kalitesine yakismadi . topuk vurusunun kacmasi sanssizlikti,az asagi gitse goldu .rakip cs icerisinde akan oyunda karambollerde tek basina didindi.

yunusun sezon basi sutlari nasildi, bugunku sutlari nasil ? herkes az cok bu oyunu oynamistir, bilirsiniz, yorgunluk dolayli ayakla beyin dengeyi tutturamaz ,tam olarak yapmak istedigini yapamazsin vs vb .

mertens akan oyunda koca mac elle tutulur bir dokunus yapamadi . yorgunluk, fizik guc vs buyuk etkendi .

hoca nin asiri yorgun isimleri dinlendirmemesi buyuk hata . hadi oynattin,bari erken reaksiyon ver diri isimleri oyuna al. su mac sagda yorgun kaan yerine en azindan 2.yari da jelert olmali idi. yorgun yunus yerine,mertens yerine yusuf .
ilk aklima gelen hamleler . biz gidip reaksiyonu dk 74de verdik berkan cikti demirbay girdi. cikmasi gereken isimlerde siralama hatasi da cabasi . yusuf'un mertens yerine 90+1 ler de girmesi absurd bir durum oldugu gibi .
jelert'in de 86,87 civari girmesi keza .

ne yazsak bos . sezona girisi hem rotasyon dar yapiyorsun hoca olarak, hem eldekileri efektif degerlendiremiyorsun .
takim genel defansin sos veriyor , bolgesel defansin sos veriyor, bireysel defansin sos veriyor.
form,yorgunluk, lakaytlik veya hepsi . ne derseniz diyin , bu durum mutlak cozumlenmeden ilerlemek zor gorunuyor .

oyunun taktik yonunden ve fizik kon yonunden yeterli dogru profillere gidilmeli .
acil olarak yedeklerde yetersiz, verimsiz,etkisiz isimleri gondermeli .
teknik ekibin,yonetimin - hem bugun, hem genel gidisatta hatalari bariz mevcut .

tum bunlar goreceli elbette .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

Helal olsun süper açıklama

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Okan kovulsun ya da istifa etsin falan diyenler kendi istifa etsin taraftarlıktan mümkünse. Her haltın suyunu çıkarmayın. Biz de ağır eleştiriyoruz ama yani sezonun bu noktasında, avantajın varken, böyle sil baştan iş olmaz. Öfkeniz beyninizi o kadar da bypass etmesin...

Neden 3luden vazgeçti sizce hoca ?
Takımın yarısı yokken bile 3lu oynuyordu birden jilet gibi kesti

Skor 3:1 dk 70 gelmis hala degisiklik yapmiyorsun. Orta saha bas bas bagriyor. Ha madem birini alacan al torreirayi birak berkan devam etsin. Hic bi artisti yok su an. Gol bas bas bagriyor önlemini alamiyorsun.

Yav berkanın şu maçta ne suçu var çıktı takım defansif olarak dağıldı.

Sol bekteki adam kafasını eğiyor gol yiyoruz. Stoper kafaya çıkmıyor gol yiyoruz.
Kaledeki kolu yokmuş gibi davranıyor.
En zayıf halkayı bulup linç etme çabalarınız artık pes dedirtiyor.

Zayıf halka konusunda katılıyorum.
ama reis Allah aşkına biraz genel resime bakalım.çıkınca Kim dağilmış Allah aşkına.

Yahu bu takım berkandan daha iyi bir yedek bulabilir mi bulamazmı
Berkan yeterli mi yetersiz mi artık bunu soralım.
Gönderilim şu yetersiz oyuncuları.Artık her sene üç beş sene yetersizliği tescillenmiş adamları görmekten gına geldi.
İtalyanın vasat takımında bile kadroya giremedi adam.Başka birilerini deneyelim bir umut diyelim.

Skor 3:1 dk 70 gelmishala degisikl yapmiyorsun. Orta saha bas bas bagriyor. Ha madem birini alacan al torreirayi birak berkan devam etsin. Hic bi artisti yok su an. Gol bas bas bagriyor önlemini alamiyorsun.
Yunus Mertens out, jelert nelson in. Yapacağı hareket buydu.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne yani? Allah korusun, Torreira-Sara ikilisinden biri ligin kritik döneminde 3-5 maç oynayamayacak şekilde sakatlık geçirse ve ligi kaybetsek, ''Kader, nasip, kısmet'' mi diyeceğiz? Ki o ikisi tam randımanla oynuyorken de merkezi rakibe kaptırdığımız maçların sayısı hiç de az değil.

Mertens yerine yeni bir Mertens bakılmasını da şu aşamada doğru bulmuyor, önceliğin başka mevkilere verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Mertens iyi hoş ama sonuçta oyunun temposunu ayarlayacak gerçek bir 10 numara değil; aslında saf bir forvet oyuncusu olarak, tezcanlılığıyla takım oyununa zarar da veriyor sıklıkla. Sağlam bir 6 numara alıp Sara' nın ofansif 8 gibi oynadığı 4-3-3 çok daha akılcı geliyor bana.

Bu heriflerin son maclarina baktim. Adamlar 10. ocak gidip 2. Bundesliga takimindan 3 yemis.

Takimin gücü tükendi cünkü ayni oyuncular ile oynuyoruz dar bir kadromuz var

Oyuncular dogal olarak 2 ay önce ki fizik güclerinde degiller cünkü devamli ayni 13 oyuncu oynuyor

Jelert,demirbay ve batshuayi de son dakikalar oyuna dahil oluyorlar yani hic bir sekilde rotasyonlu sekilde kullanamiyoruz kadro’yu

Bence ilk sekiz sansimiz cok az yani play off da devam ettigimiz senaryo da kesinlikle takima yeni transferler gerekiyor rotasyon icin yoksa lige yansiyacak bu durum

Abi nasıl atan yok ya, ben osimhen kadar pozisyona giren oyuncu görmedim Galatasaray da, tottenham maçında dünyaları kaçırdı.
Bu maçta kiev'in kornerden attığı golden daha net pozisyon geldi atamadı. Saçma sapan şekilde pozisyonları zorluyor bodoslama vuruyor
Gelen ortalar çok kalitesiz sürekli 2 stoper eşliğinde kalkıyo topa içerde tek kalıyo çünkü. Aç Napoli maçlarını izle bak renktaşım orda ne şekilde oynamış anlarsın dediğimi. Kaçırıyo evet orda da kaçırırdı ama burda olay farklı. Ayrıca Kiev tek stopere üstünlük sağlayarak attı. Davinson un hatası

Geri
Üst Alt