⚽ AL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Dinamo Kiev | MS | 21 Ocak | TRT 1

Ajax cok daha organizeli isim zor. Bosu bosuna 2 extra mac yapacaz. Nalet olsun
İşte sıkıntı burada.Yemin ederim biz gider ajaxı oradada yenebiliriz.Şaşırmam.
Bu maçtada galip gelebilrdik.
Bizim şunu anlamamız lazım.Şu maçtan önce eksiklerimiz neyse şimdide aynen devam ediyor.Yani biz şu maçı kazansaydıkda hiçbirşey değişmeyecekti.
Yahu şu maçtan önce oynadığımız maçlarda sırf kazandık diye tepki göstermiyenlerin şimdi çok büyük tepkiler koyması yangın yapmasınıda anlamıyorum.Sanki tek maçlıkmış gibi yorumlar yapılıyor.

konuyu kitleyin ya acilmamak üzere, böyle rezil bir skor bize yakismiyor. hafizalardan silmek lazim.

Konya maçında da Kaan sağ bek çıkarsak OB den ümidi keserim.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son maçları Rigas ile. 1 puan ile sonuncu olup bitirmesinler bari şu son maçı alsınlar. Yazdığım şeye bak utanıyorum.

CL'de sonuncu olan 0 puanlı YB nasıl gelmiş buraya diye bakarlar derken bunu da yaşadık.

Gerçekten ilklerin takımıyız.

Bu maçtada gördük defans ile ileri uç arasında çok mesafe var. Takım sanki 2 bölgeye ayrılmış gibi defans ve hüsum diye. Buda rakiplerin ortasahayı tek topla geçmesine neden oluyor.

adamın her hamlesi tahmin edilebilir. 3-3 olur olmaz batshuayi yi sokar şimdi dakikalardır oyuncu değiştirmeyen yeltenmeyen adam dedim hakikaten de öyle oldu. Sorun batshuayi girmesi değil okan burukun sürekli ezbere oyuncu değişikliği yapması. Berkan çıkıyor Demirbay giriyor niye mesela Berkan çok mu yoruldu. Taktiksel değişiklik değil bu. Sadece Berkanı çıkarabiliyor diğerlerine maçası yemiyor.

Bu arada lawuk hakem Barış'a kırmızı vermese Var hakemi çağırmazdı bence penaltı pozisyonuna. İkili mücadele derdi. Herif baktı hakem bok edecek maçı mecbur penaltıya çağırdı. Öyle sarı kart mı olur yaw

Yalnız saka maka agustostan bu yana ocaka geldik koca 6 ay geçtik mağlubiyet nedir bilmiyoruz

Geri
Üst Alt