⚽ AL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Dinamo Kiev | MS | 21 Ocak | TRT 1

berkanlı orta saha mı daha rezil yoksa kerem demirbaylı orta saha mı daha rezil acaba
valla burada torreira'nın da hak ettiği eleştiriyi alması lazım bence. vaziyeti hiç iyi değil. kerem ve berkan dayağı yiyior taraftardan ama torreira sıyırıyor hep.

en büyük silahı rakibe erken baskı yapması olan adamda pres namına bir şey yok. sürekli yavaş kalıyor. zaten fiziken ufak tefek bir herif olduğu için pres yapamayınca hiç bir işe yaramıyor varlığı

Kos koca Avrupa liginde sadece 4 takım bizden daha fazla gol yemiş şaka gibi

Osimhen'in topuk sutuna uzuldum, ne guzel gol olacakti.
Dengeli ilk yari ama bizim ekip sanki rahatlamis 2. golden sonra.
Ciddiyeti bozmamak lazim, birkac seri pas yapabilmek lazim.
Yunus, Mertens, Torreira, Jakobs'a pas anlaminda cok is dusuyor.

ve orta saha alternatifleri berkan ve kerem olduğu halde orta saha istemiyom 12 kişimi oynayacaz diyen hocanın lisansı sorgulanmalıdır.Şu takıma iyi bir kaleci ve lemina bile alınsa level atlar rahat maç izleriz ama hoca orta saha düşmanı resmen

2 topçu takımı dinamitliyor 1 numara 1 numara oynayan muslera olur olmaz her şutu yiyor 2. ise 0 top kapma atak kesme kazanılan li mücadeleyle 0 olan berkan bu ikisi takımı mahf ederken diğer iki kısa boylu mertens ve yunusun 0 katkıyla ynayarak bu ikisine ayak uyduruyor yani sahada şuan 7 kişiyiz
Muslera büyük problem.Kaan ve apo çok ağır. Defans arasına arkasına top atıldı mı defans süzgeç haline geliyor

Rakiplerin geçiş oyunlarında yerleşme planımız rezalet derecede. Plan diye yazıyorum ama plan falan yok tabi ki saldım çayıra oyunu var bizde.

Ve bu durum ligde de aynı. Ahh Okan efendi sen ne çalıştırıyorsun bu takıma acaba ya?

Var golden önce taç pozisyonuna niye karışmadı, karışmaması mı gerekiyordu protokol olarak

Hayır. sadece çok net, tartışmasız, şüpheye zerre mahal bırakmayan %99,9999999999999999...99999 bile değil, %100 ispatlayan görüntülü kanıt lazım topun tamamının çıktığına dair. O da sadece tam taç çizgisi hizasında kamera varsa olur. 1m çaprazdan bile olsa %100 ispatlamaz. Ondan giremez.

Elenirsek çok üzülmeyeceğim lige konsatnre oluruz yoksa ligde zora girecek kaleci ve bu oyunla zaten bişey yapamayız ileriki turlarda gibi. Ha 5-6 transfer gelirse iş değişir
Nasil eleneceksin Allah askina dunyadan haberin mi yok ilk 24 disinda kalman mumkun degil
Elenmen mart sonunu bulacak ondan sonra elensen nolur ilk 8 yapip az mac oynaman lazim

3'luye donmeli, Hatay macindaki gibi. Yoksa uretkenlik olmaz, kale de bos. Hocam nolur. Ya da Muslera-Gunay degisikligi yap tarihe gec.

torreira'nın bütün oyunu o riski almak üzerine aslında. ama uzunca bir süredir preste eski çabukluğu ve zorlayıcılığı yok. rakip ya pasla geçiyor ya da çalımla. takımın presinin düşmesinde belki de en önemli faktör onun kötü oynaması.
nasıl düzelecek bilmiyorum.
Ilk sezonunda top kapip kontradan gol atiyorduk öyle ama bir senedir çok kolay eksiltiyorlar bizi bu rolünden dolayi

Yani takım top oynamıyor ama normal muslera da o golu yemezdi. 2-3 haftadır topu kazanma süremiz çok fazla preste sorun var takım savunmasında sorun var. Kazanamadığımız için de atak yapamıyoruz

Ben ataklarımızın veriminin çok düşük olduğunu düşünüyorum ve bunu Sara ya bağlıyorum.

Hocamiza duzgun oyun icin 150m euro daha harcamak lazim savasta 1 aydir mac yapmayan avrupada puansiz takima karşi.

Muslera büyük problem.Kaan ve apo çok ağır. Defans arasına arkasına top atıldı mı defans süzgeç haline geliyor
öyle deme skriniar çok pahalı emrson royalde milanda full 1 oynamasına ve hala primier ligten ilgi gösterilmesine rağmen berbat topçu

Kanatlar ve orta saha geberik durumda. Sağ bek de öyle. Hep takviye istiyor bu takım. Miadını doldurdular 25 maçta. Acil transfer lazım

Geri
Üst Alt