⚽ AL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Dinamo Kiev | MS | 21 Ocak | TRT 1

Oha sahaya ciktilar

Süpe lig olsa 19:43’te falan baslardi 2. yari

Her kötu sonuctan sonra ders alacagiz diyenler acaba ders aliyormu?

Trt spikerini basın tribününe bile yollamamış ne ciddiyetsiz bir yayıncılık bu.

*iyi oynuyoruz ama 4lü oynadıgımız icin ortasahamız zayıf kalıyor
*.bu da goreceli elbette sevgili halim . hakem agresif oyuna tolerans verdiginden, kurgulu orglu bir atak ozellikle derinden dikine izliyemedik . bazen soldan gitmek istedik, genelde sagdan kaan yariya kadar gelip pasi barisa atmasi gibi gibi cok tekrar izledik . haliyle rakip kolay cozdu bu pas dolasimini .

bariz merkez ikiliden top dikine gelmiyor. lucas ve berkant.
bu da tum yuku kanattan bindirmemize yol aciyor. ki, cogunlukla sagdan bulduk sanslarin cogunu .baris ilk yari en fazla topla giden/bulusan on alanda dersek yanilgi olmaz .

suraya geliyorum ; *yunus sahada yok gibi . mertens de duran toplar ve al verler disinda yok malesef .
tek baris bindirme,paslari ve osimhen kosulari indirmeleri yeterli olmaz . cesitliligimiz yok malesef .

rakip ,kendi sahasina iyi kumelendiginden denebilir, bu da yoruma acik , ancak ne yunus ne mertens ' in onceki maclara nazaran rol olarak one cikamamasi ofans anlaminda kolay sezilmemize yol acti .

gollerimizin biri duran top digeri uzaktan sut .

en efektif sansimiz osimhen topuk vurusu ve cizgiden kafa iile cikarilan top . devamini getirmeliydik pozisyonel .

forveti ciftleme durumu bu gibi maclar icin firsat aslinda. osimhen de rahatlar . rakip kontra odakli derinden ve cizgiden geliyor. berkan ve lucas cok gerekmedikce onlere cikmamalilar. rakibe verilen gol ve diger tehlikelerde bu nokta bariz siritti .

skor lehimize olsa da ben, yine de oyuncu degisimi bekliyorum.

mac oncesi rakibe yonelik mesajlarimdan birinde dedigim durum bazli golu yedik .
bu arada , rakipte maca etki edecek isimleri nacizane once gun bu baslikta derlemistim.
11ler aciklanmis. shapare ,vanat ve buyals kendileri adina one cikan isimler olurlar diye dusunuyorum .

lakayt ,laubali vs bu tur maclari kaldirmaz. ciddiyet elden birakilmamali .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli
saygi ve selamlar.

Top çıkmış. Kör hakem burnunun dibindeki pozisyonu görmemiş

Spikerde Levent abi kusura bakmasın 50 yıl önceki maçları anlatsın, uykumu getirdi herif.

Takım çok kötü görünüyor oyuncular mı yoruldu yoksa bazı oyuncular mı kötü çözemiyorum

Alalım gidelim 60 milyona da kulübe dizelim böyle oynamamızın sebebi demirbayın yedek kulübesinde olması zaten.

barışa fena ayar olmaya başladım 3 maçtır

Geri
Üst Alt