Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.583
- 29.068
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 stoper aradında 35. metre var.Hay ben bu dörtlü defansın içine tüküreyim. Nefret ettim yav.
Oyuncuya göre diziliş berlirlme işi saçma ciddenöncedende dedim nezaman jakobs döndü iyilesti kadroya girdi 4lüye döndük. öncesinde yerle bir ediyorduk 3lüyle. tekrar dönmeliyiz 3lüye
*.bu da goreceli elbette sevgili halim . hakem agresif oyuna tolerans verdiginden, kurgulu orglu bir atak ozellikle derinden dikine izliyemedik . bazen soldan gitmek istedik, genelde sagdan kaan yariya kadar gelip pasi barisa atmasi gibi gibi cok tekrar izledik . haliyle rakip kolay cozdu bu pas dolasimini .*iyi oynuyoruz ama 4lü oynadıgımız icin ortasahamız zayıf kalıyor
bu arada , rakipte maca etki edecek isimleri nacizane once gun bu baslikta derlemistim.
11ler aciklanmis. shapare ,vanat ve buyals kendileri adina one cikan isimler olurlar diye dusunuyorum .
Transfer yetmez.Hoca cok kötü onada birsey lazim.babalar bırakın finali falan bu oyun ligi de zora sokar. acilen transfer gerekiyor bazı pozisyonlara.
hayal dünyasından uyanalım
aynen ya niye bu sunuyorki.Spikerde Levent abi kusura bakmasın 50 yıl önceki maçları anlatsın, uykumu getirdi herif.