⚽ AL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Dinamo Kiev | MS | 21 Ocak | TRT 1

1.07 oran şaka olmalı.

Ufak rotasyonlar yapılabilir bu maçta. Ciddi bir fikstüre giriyoruz umarım kıçımızı yırtmadan rahat şekilde kazanabiliriz.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Muslera
Kaan Sanchez Abdülkerim Jakobs
Torreira Berkan
Barış Mertens Yunus
Osimhen​

Bunlar gercekten niye bu kadar kotu?
Takimlarina baktim Yarmolenko falan var, yani tam anlamadim, diger oyuncular hepsi 20 yaslarinda lokal gencler mi acaba?
Bu performans inanilmaz, amator takimi gibi bir seruven gecirmisler Avrupa Liginde.
Galibiyet yok, paun alamamislar ve feci performans gostermisler.

Bu macta sacma bir surprizi kaldiramam, cidden birkac hafta takip etmeyi birakirim.
Topcular ne yapip edip ciddi bir oyun ile ilk yarida maci bitirmeli, alay konusu oluruz.
Zaten RFS mi ne dir, 2 puan almis biri bizden, bir daha boyle sacmaliga gerek yok, taraftarin gosterecegi tepkiyi dusunemiyorum bile.

Ama Dynamo Kiev gercekten nerden nereye gelmis; Ukrayna'lilar alt yapi da olsa futboldan anlar bu tarz bir performans cok uzucu.

Osimhen, Davinson yedek başlamalıdır.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bizim mactan ziyade fenerin puan alması önemli,şimdi bakıyorum yöneticileri taraftarları filan elenelim tek kulvar kalalım diye konusuyorlar

Demirbay denen herifin bir asisti var abi. Kapandıklarında gol bile atamıyoruz.
Götümüzü yırtıp puan kaybı yaşasak şaşırmam.

10. dakikada maçı bitirebilir bu takım ligde de dahil 20. dakikaya 2-0 önde girmiyorsan sorun da aramak lazım.

Demirbay denen herifin bir asisti var abi. Kapandıklarında gol bile atamıyoruz.
Götümüzü yırtıp puan kaybı yaşasak şaşırmam.

10. dakikada maçı bitirebilir bu takım ligde de dahil 20. dakikaya 2-0 önde girmiyorsan sorun da aramak lazım.
Hücum hattında güvenilir keskin şutör yok ondan oluyor.

Osimhen 6 pozisyona giriyor 2 bitiriyor.
Barış 5 pozisyona giriyor 1 bitiriyor
Yunus 5 pozisyona giriyor 1 bitiriyor (ama 5 pozisyona 3 maçta giriyor)
Mertens 5 pozisyona girerse 2 bitiriyor (ama 5 pozisyona 2-3 maçta giriyor)

Osimhen 5’te 1 yaparsa puan kaybı ihtimali oluyor.

Barış 5 pozisyonda 1 bitirirse ve Osimhen de 6’da 2 yaparsa alıyoruz.

Barış 5’te 0 çekerse ve Osimhen kaçırırsa 5’te 1 kalırsa o zaman işimiz ekstra şuts kalıyor:

Sara bu açıdan katkı vermedi mesela bekliyoruz hala gollerini.

Bir de bekler bu sene ofansif katkıda 0. Kaan 3. Stoper, Jakobs ise hücuma çıkıyor ama etkisi olan işi yok.

Ekstra katkı aldığımız tek mevki stoperler hücum anlamında. Onlar atamazsa duran top vs o zaman tıkanıyor.

Sallai
Sara

Daha çok katkı vermeli skora gol anlamında. Hadi Sara çok iyi oynuyor ve asistleri çözüyor ama Sallai?

İcardi mesela 4 pozisyonun 2’si garantiydi. Onun yerine adam koyamadık.

Arkadaşlar hiç çocukla maça giden oldu mu? Kaç yaşa kadar kapıda passo soruluyor? Yada oradaki gğvenlik kolaylık sağlar mı? Parası için değilde yeminle bilet bulunmuyor , oğlum 7 yaşında bu maç zorda konya maçına götürmek istiyorum..

Arkadaşlar hiç çocukla maça giden oldu mu? Kaç yaşa kadar kapıda passo soruluyor? Yada oradaki gğvenlik kolaylık sağlar mı? Parası için değilde yeminle bilet bulunmuyor , oğlum 7 yaşında bu maç zorda konya maçına götürmek istiyorum..
İnternetten baktim;

7 yaşından küçük çocuklar ise tüm statlara ücretsiz bir şekilde girme hakkına sahiptir

İnternetten baktim;

7 yaşından küçük çocuklar ise tüm statlara ücretsiz bir şekilde girme hakkına sahiptir

Hocam onu bende araştırdımda 7 yi dorduması filan diyor inan çok kafa karışıyor:) bi aksilik olurda gğvenlikler sıkıntı çıkarırsa çok kötü olur

Pek de umrumda olmayan maç. Lig şampiyonluğu tek önceliğim.

1 aydir resmi mac yapmiyorlar*. antalya'da hazirlik maclari oynadilar. 1 tane panamali yedek forvetleri haric hepsi yerli oyuncu.
sadece 1 golleri var uefa gruplarinda.
hatayspor gibi fark atilmasi gereken bir takim ama bunlar bireysel yetenek olarak hatayspor'dan seviye olarak cok üstün bir takim.
aradalar halen . subat da kaldiklari yerden devam edecekler*.

oynadiklari son 5 hazirlik macinda tek maglubiyet magdeburg du sanirim .
1 de beraberlik mevcut.polonya takimiyla...

hazirlik maclarinin hepsinde bir sekilde gol atmalari dikkat cekici bir durum .
son hazirlik macinda vanat ve shaparenko one cikanlar olmus . biri 1 digeri 2 gol .4-1 gecmisler sofia takimini .
shapa ortada , vanat onde oynuyor .

uefa da dedigin gibi tek golleri mevcut.

ancak, benim dikkatimi ceken durum ;
roma deplasmaninda 1-0 , o da penalti ile maglup olmuslar. roma nin kadro kalitesine kiyasla asiri zorlanmasi ilginc done .

akabinde karsilastiklari,
oyun tarzlarini begendigim , *kubo da kadro da oldugundan ayri takip ettigim r sociedad 'in ilk yarida 3 gol bulup dinamo nun fisi cekmis olmasi da dikkate deger bir done .

kurgu olarak , yerine gore/macina gore 3lu , 5li, 4lu cikiyorlar .

bizim macta , biz roma gibi mi zorlanip kazanacagiz , sociedad gibi kolay mi . -ve veya surprize kapi mi acacagiz.

<- .ki, son lig macimizin momentumu kesmesi dolayisiyla -> tum bu olasiliklar simdilik yoruma acik bir durumda .
takim olarak *nasil bir reaksiyon sunacagiz konusuna dair.

rotasyon bazli cikar miyiz bu da muamma . ic sahada daha lig kupasinda rotasyonda zorlandigimiz akla gelince,
hic istemesemde,kanimca bu macta as agirlikli bir 11 sahada olur gibi .

dedigin ,oyuncu kalitesi vurgu na katiliyorum nacizane . buna ek, tipik sistem takimi olduklarindan cikip ellerinden geleni son duduge kadar gostereceklerdir kuskusuz .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund , @Murat Durmaz

saygi ve selamlar .

Normalde zayıf rakip diyerek sallamayıp kanıracaktık ama şimdi tepki maçı olacaktır. Belkide Hatay maçının hayrı bu maç olacak. Hoca ilk yarı maçı bitirmeye çalışacak.

Geri
Üst Alt