Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hücum hattında güvenilir keskin şutör yok ondan oluyor.Demirbay denen herifin bir asisti var abi. Kapandıklarında gol bile atamıyoruz.
Götümüzü yırtıp puan kaybı yaşasak şaşırmam.
10. dakikada maçı bitirebilir bu takım ligde de dahil 20. dakikaya 2-0 önde girmiyorsan sorun da aramak lazım.
yöneticileri derken kim dedi öyle bir şeyibizim mactan ziyade fenerin puan alması önemli,şimdi bakıyorum yöneticileri taraftarları filan elenelim tek kulvar kalalım diye konusuyorlar
yönetici derken yanlıs oldu mou nun söylemlerınde hep uefayı önemsememe vardı hatta acunda buna benzer konusmustu yanlıs hatırlamıyorsam yani ligi 1.plana koyuyorlar hepyöneticileri derken kim dedi öyle bir şeyi
İnternetten baktim;Arkadaşlar hiç çocukla maça giden oldu mu? Kaç yaşa kadar kapıda passo soruluyor? Yada oradaki gğvenlik kolaylık sağlar mı? Parası için değilde yeminle bilet bulunmuyor , oğlum 7 yaşında bu maç zorda konya maçına götürmek istiyorum..
İnternetten baktim;
7 yaşından küçük çocuklar ise tüm statlara ücretsiz bir şekilde girme hakkına sahiptir
7. Yaş gününü kutladiysaniz passo lazim benceHocam onu bende araştırdımda 7 yi dorduması filan diyor inan çok kafa karışıyorbi aksilik olurda gğvenlikler sıkıntı çıkarırsa çok kötü olur
1 şekilde sokarsın bence ahbapHocam onu bende araştırdımda 7 yi dorduması filan diyor inan çok kafa karışıyorbi aksilik olurda gğvenlikler sıkıntı çıkarırsa çok kötü olur
aradalar halen . subat da kaldiklari yerden devam edecekler*.1 aydir resmi mac yapmiyorlar*. antalya'da hazirlik maclari oynadilar. 1 tane panamali yedek forvetleri haric hepsi yerli oyuncu.
sadece 1 golleri var uefa gruplarinda.
hatayspor gibi fark atilmasi gereken bir takim ama bunlar bireysel yetenek olarak hatayspor'dan seviye olarak cok üstün bir takim.