Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.536
- 109.342
- 4.878
Günaydın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sallai oynayamıyor ki kralMuslera
Sallai Sanchez Apo Jakops
Torreira Kaan
Barış Mertens Yunus
Osi
Takımı o kadar pozisyona sokan takım oyunu; takımın,hocanın başarısı; bitiricilik ise tabiki bireysel bir şey. Barış biraz becerikli olsa 60-65 arası bile 3-4 pozisyon var. Birini atabilsek maç 5'e giderdi.tamamen bireysel performansa bakıyor bizim maçlar
mesala barış karşı karşıya atsaydı okan yine tek farkla kazanmış olacaktı oyundan bağımsız
2-1 / 3-2 gibi skorlar olası
Günaydın
bu avrupa maçları beni kucaklıyor yaw. düşündüğüm gibi olmuyor bir türlü12+ korner olur mu @Melih Sönmez
Çok yakınım şuanda.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adamlarin bu sezon yenilgisi yokmus. kolay mac olacagini düsünmüyorum.Adamlar 1 aydır maç yapmıyormuş. Maç ritimlerinin olmaması net avantaj ama diğer yandan da 1 aydır taktiksel açıdan bizi ezberlemişlerdir.
Çok kapalı kutular ya. Ne olacak hiç kestiremiyorum.
Avrupa Ligi'nde 1 golleri var 16 gol yemisler. Son siradalar Bu maç zor olacaksa hiç ugrasmayalimadamlarin bu sezon yenilgisi yokmus. kolay mac olacagini düsünmüyorum.
Çok fazla hazırlık maçı yapıyorlar kral.Adamlar 1 aydır maç yapmıyormuş. Maç ritimlerinin olmaması net avantaj ama diğer yandan da 1 aydır taktiksel açıdan bizi ezberlemişlerdir.
Çok kapalı kutular ya. Ne olacak hiç kestiremiyorum.
17.30'da maç mı olur kardeşim ya?
1-1 yani?