⚽ AL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Dinamo Kiev | MS | 21 Ocak | TRT 1

Neymiş berkan geçen maç iyi performans göstermişde o yüzden oynamışda..denirbayı zamanı geldiğinde kullanacağızda.Al abi bu adamları nereye gidiyorsan git orada oynat.Yeterbe arkadaş.
Teknik adamıda aynı yorumcusuda aynı.Yeter arladaş yeter adam yetersiz ulan yetersiz.

1i karşı karşıya 2si 6pastan
sanchezle hacobs vurdurdu onlara da ıslık
osimhen habire kaçırıyor ona da
muslerayı sorumlu belleyip rezil etmeğe çalışma hakkını bunlara kim veriyor?
Bence hepsi ıslıklansa olurdu.

Karşı karşıya olan dar açıdan vuruş. İyi durumdaki kaleci yemez.

2. Golde altı pas üstünden gelen yan topa çıkamaması bence hatalı ama hatanın büyüğü de adama vurduran Jacobs.

3. Gol ise Sanchez hatası %90.

Kimse kusura bakmasın yapılan nankörlük hocaysa oyuncularda sezon başından beri bu takımın kaybettiği maç yok kötü oynasada yok bunlar robot değil her maçı takı takır oynayacak arada bir elbette kayıpta edeceksin beraberde kalacaksın kötüde oynayacaksın geçmiş olsun taraftarla oyuncuların arası açıldı fenerin yapamadığını taraftar kendisi yaptı hadi şimdi toparla toparlayabilirsen

Acaba Barış o kırmızıyı görseydi daha mı iyiydi? Belki defansa gömülüp gol yemezdik?!😳

Dar rotasyondan dolayı düşüş trendindeyiz ama herkesin kendine gelmesinde fayda var.6 puan önde olan Fb değil biziz.Fb kaptırdığı şampiyonlukları hep bu kırılganlıklarından ötürü kaptırdı.Aynı hastalığa kapılmaya gerek yok,son ana kadar devam.Bizi buraya kadar bu teknik heyet ve futbolcular getirdiyse onlar şampiyon yapacak ve 5. yıldızımızı alacağız İnşallah.
Çok doğru, kadromuz tek kulvar için yeterli ama işte 3 kulvar olunca yetmiyor
Bizim playoffta mutlaka elenmemiz lazım mutlaka

Kolay maçmış dimi geçen yıldan beri kaçıncı bu? rezaletten başka bir şey yaşamıyoruz. Biz bir şey biliyoruz da uyarıyoruz. Okan ile avrupa'da başarı gelmez.
Şampiyonluk gelse bile bu adamla devam edilmemeli. Avrupa'da hiç bir beklentim uok bu oyun anlayışıyla. Herkes lige bakıyor rekorlar kırdı diyor. Kimseye verilmedi bu Okan buruka verilen topçular.

Okanın açıklamasını dinliyorum da vallahi 100lük viski üstüne 4 bira içtim bu şekil pembe göremedim dünyayı okancım sendeki polyannacılık vallahi başka seviyede. Babanın çiftliği sanki direk cem uzan açıklaması geldi aklıma ulan bugün ve rks miydi ne halttı o takıma verdiğin puanlar yüzünden AVRUPA GİTTİ ATTAAAA GİTTİ ALOOOOOOOOOO uyan lig gidecek muslera trip atmışmış DEFOLSUN GİTSİN ULAN

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizim playoffta mutlaka elenmemiz lazım uefa olayı aradan çıkıp sadece lige odaklanmaliyiz çünkü kadromuz sadece lige yeter

Bir sebep de hakemin oyunu hiç durdumaması bizimkilerin pilini bitirdi. Her pozisyonda yerdeydik ya.

2 paundan çok ama çok daha fazlasını kaybettik bu akşam.

Ajax macindan sinra hangi takimla oynarsak oyniyalim bizi madara eder.

Ajax cok daha organizeli isim zor. Bosu bosuna 2 extra mac yapacaz. Nalet olsun

ilk devrede de fb + paoku üst üste osurtup hemen ardından salak gibi rfs + kpaşaya öne geçip maç vermiştik

çıkarız bu cendereden de rahat olun

Geri
Üst Alt