⚽ AL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Dinamo Kiev | MS | 21 Ocak | TRT 1

Ortalığı niye yangın yerine çeviriyorsunuz diyenler var
Avrupa gibi önemli bir ligde kritik bir maçta, gevşekçe oynanan oyun yüzünden, önde olduğun maçta puan veriyorsun
Buna yangın yapmayacaksın da neye yapacaksın

ilk devrede de fb + paoku üst üste osurtup hemen ardından salak gibi rfs + kpaşaya öne geçip maç vermiştik

çıkarız bu cendereden de rahat olun
Çıkarız da neden giriyoruz. Kendi kendimize yapıyoruz hep göz göre göre. Neden abi

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya ben neden kafam rahat gruptan çıkamıyorum? Neden vırrik gibi takımlara puan verip işimi son maçlara bırakıyorum ve sinir hastası oluyorum Allah belanızı versin ya vallahi bıktırdınız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mac oncesi degerlendirmelerim baglaminda
macta -rakip bekledigim gibiydi . bizi ise daha da geriye gitmis bir duruma evrilmis buldum.

sezon basinda rotasyon konusuna net vurgu yapmistim. gelinen durum pek surpriz degil .
yunus,mertens ,kaan yorgunluktan kocacak mecalleri yok, hoca hem sahaya surdu hem mac boyu sahada tuttu.
inanamadim .

berkan ve lucas. berkan top ayaginda oldugunda fazla panik. lucas salt pres.dolayisiyla merkezden yaraticilik sifir gibiydi.
(bkz.sara effekt) .

macta dusene dek tum yuk ofans babinda baris da idi . iyi kotu .

kaan'in progresif yaptigi tek sey bu mac ; yariya kadar topu getirip barisa vermek .
diger tarafta jacobs saglam bindirme yapsa da hedefe ulasmayan ortalari ile etkisiz kaldi .
osimhen ofsaytlar dolayli yadirgamam, ancak en az 2 net firsati kaleciye nisanlamasi kalitesine yakismadi . topuk vurusunun kacmasi sanssizlikti,az asagi gitse goldu .rakip cs icerisinde akan oyunda karambollerde tek basina didindi.

yunusun sezon basi sutlari nasildi, bugunku sutlari nasil ? herkes az cok bu oyunu oynamistir, bilirsiniz, yorgunluk dolayli ayakla beyin dengeyi tutturamaz ,tam olarak yapmak istedigini yapamazsin vs vb .

mertens akan oyunda koca mac elle tutulur bir dokunus yapamadi . yorgunluk, fizik guc vs buyuk etkendi .

hoca nin asiri yorgun isimleri dinlendirmemesi buyuk hata . hadi oynattin,bari erken reaksiyon ver diri isimleri oyuna al. su mac sagda yorgun kaan yerine en azindan 2.yari da jelert olmali idi. yorgun yunus yerine,mertens yerine yusuf .
ilk aklima gelen hamleler . biz gidip reaksiyonu dk 74de verdik berkan cikti demirbay girdi. cikmasi gereken isimlerde siralama hatasi da cabasi . yusuf'un mertens yerine 90+1 ler de girmesi absurd bir durum oldugu gibi .
jelert'in de 86,87 civari girmesi keza .

ne yazsak bos . sezona girisi hem rotasyon dar yapiyorsun hoca olarak, hem eldekileri efektif degerlendiremiyorsun .
takim genel defansin sos veriyor , bolgesel defansin sos veriyor, bireysel defansin sos veriyor.
form,yorgunluk, lakaytlik veya hepsi . ne derseniz diyin , bu durum mutlak cozumlenmeden ilerlemek zor gorunuyor .

oyunun taktik yonunden ve fizik kon yonunden yeterli dogru profillere gidilmeli .
acil olarak yedeklerde yetersiz, verimsiz,etkisiz isimleri gondermeli . <- bunlardan bagimsiz , ilk 11e dair kimler gerekli nerelere gerekli daha once defalarca yazdim nacizane .yineliyorum. orta saha,sag bek, stoper, birde 3.bolgeye adam sart.

teknik ekibin,yonetimin - hem bugun, hem genel gidisatta hatalari bariz mevcut .

tum bunlar goreceli elbette .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

Enteresan olan tepkilerin şu maçtan sonra çığ gibi olması.Yahu niye şaşırıyoruz ki.Ligde iyi oynadığımız maç kötü oynadığımız maçtan az.
Bu tepkileri ben çok daha önceden veriyordum.Şu maçın skoruna oyuna falan hiç şaşırmadım.

Beni delirten okan buruk ve yönetimin ısrarla yaptığı basit hatalar.ı’Aklıma geldikce çıldırıyorum.
Hala alternatif olan katkı yapacak olsada hiçbir şekilde fark yaratamayacak adama 6 milyona para verilip ilk transfer olacak.
Yeter be arkadaş yemin ederim yeter.

İlk 11’e adam al şimdi oynayanlar yedeğe geçsin.Ondan sonra ne halt yiyorsanız yiyin.Alternatifmi alacaksınız yedek mi alacaksınız ne yaparsanız yapın arkadaş.

Hocanın bahaneler bulması yerine bazı radikal değişiklikler yapması lazım misal stoperleri nelsson sanchez denesek havadan eminim daha iyi olurdu

Dört günde bir maç oynuyoruz diyor ; lan dakika altmış da - iken nelson ve batsuayi yi alsan maç farka gidecek.. - bitti

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dakika seksende değişiklik yapıyor adam oyuna ısınıyım derken beş dakika kalıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkes aklını başına alsın
Ligde 6 puan farkla lideriz hala.

Okan buruk falan gitmez şu aşamada.Gitmemelide..
Bizim yapmamız gereken çok net.Bunu şimdi söylemiyorum.

Bu takım ne oynayacak.Üçlü mü dörtlü mü.
Buna karar verilmesi lazım.

Benim düşüncem
Mertensin yerine bir adam..Öyle forvet özellikli falan değil.ofansif orta saha.
barış ve yunus birbirinin alternatfi olacak şekilde ilk 11’e bir kanat
Sağ bek
Yedek defansif orta saha.
Doğru adamlar olmak şartıyla Bu dört adam alınmalı.

Ya hocam. Böyle eleştirileri saptırarak küçümseme alışkanlığından vazgeç...

Adama "bir orta saha daha mı lazım acaba" diyorsun, "12 kişi mi oynıcaz?" diyor...
Adama "takım sürekli öndeyken gol yiyor, defans yapamıyor, geçiş savunamıyor, kontratak yiyor, maçları tutamıyor, ne iş?" diyorsun... "10 kişi savunma mı yapalım? Benden bunu beklemeyin" diyor...

Böyle cevaplar skorlardan, oyunlardan daha çok irrite ediyor beni. Yönetici olsam alırım karşıma eleştirilere böyle cevaplar verme, ayağını denk al derdim...

İbo başgan çok konuşma icaat yap kov şu bücürü artık

Bu fizik gücüyle bu gemi gitmez. Hep ciddiyetsizlik sanıyordum ama değilmiş. Bugün süründük, hakem oyunu durdursun diye resmen ağladı oyuncular. Yazıkkk

Ben bu saatten sonra maç izlememeye karar verdim özet izler geçerim sinir hastası olmaya gerek yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt