⚽ AL 24/25 H:8 | Ajax 2-1 Galatasaray | MS | 30 Ocak | TRT 1

:crushed:
GikhCpdXwAEfRAk.webp

bu boktan takıma bu şekilde yenilmek koydu maalesef

Ajax 8 maç 13 puan alıyor, 6'sı yani neredeyse yarısını türk takımlarından alarak play offlara kalıyor. Twentede 10 puan alıyor, 4'ü türk takımlarından. Az alkmarda öyle. Türk takımları olmasa Hollanda takımları sivayacakken kendilerini türk takımları sayesinde play offlarda buluyorlar. Sonra Hollandalilar neden Türk takımlarının küçümsüyor oluyor. Ne deseler haklılar.

Jacob haklı. Gerçekçi olmak lazım, buna göre de planlama lazım.

Ajax helva gibi takım ne press var ne de iyi top yapma, Göztepe bunları yener o kadar diyorum. Bundan dolayı daha fazla yoruma gerek yok.

Sezon başından beri bu turnuvaya sürekli yedek çıkmalıyız zaten hikayenin sonunda bir yerde eleneceğiz bari takımı ligde eksik bırakmayalım dedim herkes Bilbao dedi, bu takım avrupa'da gidemez ne kadro olarak ne hoca olarak.

Şampiyonlar liginde yoksan avrupa senin için angarya olmalı, Young boys'u eleyemeyip bana san mames diyemezsin.

Keşke tüm sarı kart sınırındaki oyuncularımız kartlarını görüp Fener maçına dinlenmiş çıkabilseydi, ilk turdan elenmek en hayırlısı olacak boşuna ligde yıpranmaya gerek yok.

Geri
Üst Alt