Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.376
- 25.759
- 3.183
Pen bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kronik ağrı yapar ama maç esnasında ağrı kişiye göre değişir. Önemsemeyip maçı tamamlayanlar olabiliyorBenim ikiside koptu 1 sene arayla voleybol oynarken hayatımın en kötü zamanlarını yaşadım
Burada net penaltıyı alırdı niye kendini bırakmadı anlamadım.
Ne düşmeyi becerebildi ne düşmemeyi. Kısacası hem net pozisyon gitti hem penaltıdan olduk. Neyse sağlık olsun diyelim Yunus adına, bu yoklukta sakatlığı da etkiler her ne kadar formsuz olsa da.Burada net penaltıyı alırdı niye kendini bırakmadı anlamadım.
sabaha kadar düşme tamam mı
Jacob haklı. Gerçekçi olmak lazım, buna göre de planlama lazım.
Bir takıma her kaleci yıldızlaşamaz. Biz gol vuruşu yapmayı bilmiyoruzdur.
Şans olsa bir sefer olur bence. Biz her kaleciyi yıldızlaştırıyoruz, bizim başarımızŞans mevzu da var tabi bir yönüyle ama bitiricilik sorunu yaşadığımız muhakkak. Bu konuda belki en iyi adamlarımızdan VO ve Mertens'in şutları bile faciaydı dün.
Gram kasmadan bir ara dk basi kalelerinde pozisyon yiyorlardiistatistik yanıltmasın izlemeyenleri adamlar gram kasmadan yendiler bizi maçın hiç bir anı bu maç döner diyemedik. Rölantide oynayarak rahatça yendiler.