⚽ AL 24/25 H:8 | Ajax 2-1 Galatasaray | MS | 30 Ocak | TRT 1

Maçı yine her pozisyonda Galatasaray'ı eleştiren Levent Özçelik mi anlatacak ?

endişeliyim

kopenhag - prag deplasmanındaki tutukluğu izleyeceğiz diye baya endişeliyim hem de.

üstelik onlar gibi tur iddaasıyla çıkmayacak ajax - kafa rahat dişli bir antreman yapacaklar.

GiLANz_W0AEBCUc

GiKkJx_WgAEUg4u
geçen senede yapmıştım - bugünkü maçta bitsin fikstüre 3 4 final maçı tepsii çakacağım gene lig için.

herşekilde Antep deplasmanı bunların ilki ...geçen sezoda samsun delasmanı ile başlamıştım bu kafaya.

3-4-3 dizilişi bizi çok rahatlatır bu maç özelinde diye düşünüyorum

Sanchez - Nelsson - Apokerim
Jelert - Torreira - Sara - Jakops
Yunus - Osimhen - Barış

Ajax hiç iyi takım değil geçen gün Riga bunları yenerse şaşırmayın demiştim, vitrin maçı olacağı için oyuncularımız tavanını verecektir. Bence net kazanacağımız bir maç, izleyelim görelim.

Pana-Tottenham’dan sonra Avrupa Ligi’nin zorlu bir takımını daha devireceğiz

kız kılıklı örgü saçlı herif.

o sarkarsa işimiz zor - sarkmazsa maçı alacağız.

gollü galibiyet almak çok önemli

Avrupa'da fener ile eşleşeceğimiz bir sonuç çıkmasını diliyorum

Gerçek hesap sahada sorulur

Full yedek çıkılmalı! Zerre umurumda değil
katılmamaktayım - esas bizi sıkıntıya sokacak süreç devam eder yenmezsek.

maç maç gideceğiz bu kadar basit.

tüm konsantrasyon bu maç olması lazım.

playoff oynarsan fenerle oyanmadan önce playoff maçın olacak misal. olumlu dğeil kesinlikle.

Okan hocam...Tottenham maçındaki futbol , ama bulduğmuzu atıyoruz ...lütfen.

Full yedek çıkılmalı! Zerre umurumda değil

Eğer ilk 8’e giremezsek ve fener elenirse derbiden önce play off maçına çıkacağız.

Eğer ilk 8’e girersek ve fener elenmezse fener bizim derbiden önce play off maçına çıkmak zorunda kalacak.

İlk 8’e girmemiz lazım ki derbiden önce her türlü kafamız rahat olsun.

bu maçı kazanıp dosta güven, düşmana emzik verilmeli. rfs-kiev maçlarının ayıbını ancak ajax deplasman galibiyeti örter, o saatten sonra 40 ihtimal gerçekleşip ilk 8'e girememek de çok umrumda olmaz. ha şu en bok ajax'a da diş geçiremiyosak zaten fener-bjk'den biriyle eşleşmemiz hayrımıza olur. en dandiğinden avrupa takımları bile bu ligin önde koşanlarından 2-3 gömlek daha çok biliyo futbolu nasıl olsa.

Angarya 2 maçtan kurtulmak için bunları yenmek şart ama en son ne zaman Avrupa'da deplasmanda organize, genç, iyi fizikli ortalama bir Avrupa takımını yendik?

Direkt elensek bence de öyle olmalıydı ama yenemediğimiz durumda 2 tane angarya uefa maçı çıkıyor. hem de rize fb maçları arefesinde
İlk 8'e kalsak ne olacak, ilk 16'ya kalsak ne olacak yaw? Sanki Avrupa'da bir şey yapabilecek miyiz?

Her halükarda son 3 Avrupa maçımız olacak.

Lig dışındaki tüm kulvarları salalım bence.

İlk 8'e kalsak ne olacak, ilk 16'ya kalsak ne olacak yaw? Sanki Avrupa'da bir şey yapabilecek miyiz?

Her halükarda son 3 Avrupa maçımız olacak.

Lig dışındaki tüm kulvarları salalım bence.
Renktas Avrupa‘yi salmayacagimizi ve elenene kadar tüm gücümüzle orda mücadele edecegimizi hepimiz biliyoruz

O yüzden bu maci alip son 2 Avrupa macimizi Subat ortasinda degil, Mart ortasi oynamaliyiz

Subat ortasi 2 Avrupa maci oynamak bizi inanilmaz yipratir, cikamayiz o fikstürden

Renktas Avrupa‘yi salmayacagimizi ve elenene kadar tüm gücümüzle orda mücadele edecegimizi hepimiz biliyoruz

O yüzden bu maci alip son 2 Avrupa macimizi Subat ortasinda degil, Mart ortasi oynamaliyiz

Subat ortasi 2 Avrupa maci oynamak bizi inanilmaz yipratir, cikamayiz o fikstürden
İşte o yüzden salalım diyom ya :)

Geri
Üst Alt