- 2 Nisan 2012
- 43.520
- 22.466
- 2.888
Maçı yine her pozisyonda Galatasaray'ı eleştiren Levent Özçelik mi anlatacak ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçen senede yapmıştım - bugünkü maçta bitsin fikstüre 3 4 final maçı tepsii çakacağım gene lig için.
birçok kişinin aksine - türkiye ortamına Avrupa maçı kafasını katıp kıyamet kopmasını kesinlikle istemiyorum.Avrupa'da fener ile eşleşeceğimiz bir sonuç çıkmasını diliyorum
Gerçek hesap sahada sorulur
katılmamaktayım - esas bizi sıkıntıya sokacak süreç devam eder yenmezsek.Full yedek çıkılmalı! Zerre umurumda değil
Full yedek çıkılmalı! Zerre umurumda değil
Direkt elensek bence de öyle olmalıydı ama yenemediğimiz durumda 2 tane angarya uefa maçı çıkıyor. hem de rize fb maçları arefesindeFull yedek çıkılmalı! Zerre umurumda değil
İlk 8'e kalsak ne olacak, ilk 16'ya kalsak ne olacak yaw? Sanki Avrupa'da bir şey yapabilecek miyiz?Direkt elensek bence de öyle olmalıydı ama yenemediğimiz durumda 2 tane angarya uefa maçı çıkıyor. hem de rize fb maçları arefesinde
Renktas Avrupa‘yi salmayacagimizi ve elenene kadar tüm gücümüzle orda mücadele edecegimizi hepimiz biliyoruzİlk 8'e kalsak ne olacak, ilk 16'ya kalsak ne olacak yaw? Sanki Avrupa'da bir şey yapabilecek miyiz?
Her halükarda son 3 Avrupa maçımız olacak.
Lig dışındaki tüm kulvarları salalım bence.
İşte o yüzden salalım diyom yaRenktas Avrupa‘yi salmayacagimizi ve elenene kadar tüm gücümüzle orda mücadele edecegimizi hepimiz biliyoruz
O yüzden bu maci alip son 2 Avrupa macimizi Subat ortasinda degil, Mart ortasi oynamaliyiz
Subat ortasi 2 Avrupa maci oynamak bizi inanilmaz yipratir, cikamayiz o fikstürden