Tolga Gül
Büyük Kaptan
- 29 Haziran 2011
- 25.288
- 6.933
- 1.738
Sezonun maçlarından birisi haline geldi bu maçMaçın hiçbir önemi yok antep maçına adam gibi çıkın alın
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezonun maçlarından birisi haline geldi bu maçMaçın hiçbir önemi yok antep maçına adam gibi çıkın alın
Benim için antep rize fener maçı daha önemli. Avrupada hiçbir şekilde ilerleyemeyiz mevcut kadroylaSezonun maçlarından birisi haline geldi bu maç
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Butun bunlar daha fikstur cekildiginde teknik heyet tarafindsn biliniyor olmaliydi. Puan kaybettigi maclarin hicbirinde bunun bilinciyle oynatmadi takimi. Yumurta kapiya dayanmisken mi dusunecek? Okan'in futbol akli olmadigini gosterecek bir mac daha. Baska bir ozelligi yok. Super Ligi sampiyon bitirdin de baska bir sey istemiyoruz. Kaldi ki orada da cok daha buyuk bir hedef var. 25inci sampiyonluk ve 5inci yildiz. Hic bir sekilde farkinda oldugunu zannetmiyorum. Okan bana hic umut vermiyor.Şu olumsuz havayı tersine çevirecek tek maç bu. Şayet yenersek takım upgrade olacak. 2 maç ekstra yorgunluk olmayacak. Takımın formu yükselecek. Aksi durumda takımda moral bozukluğu meydana gelecek. Takımı aşağı çekecek. 2 ekstra maç olacak yorgunluk artacak. O 2 ekstra maçı geçsen ilk 8 den dinlenmiş zor bir takımla oynacaksin. Vayy anam vayy. Teknik ekip de biliyordur bunları( ciddi şekilde). Gözüme uyku girmedi. Kendimize başka bir uğraş alanı mı bulsak. Arti olarak ajax yenilmeyecek bir takım değil. Sadece biz yeterince isteyelim.
Öyle bile olsa 2 maçı ne zaman oynayacağın da çok önemliBenim için antep rize fener maçı daha önemli. Avrupada hiçbir şekilde ilerleyemeyiz mevcut kadroyla
Adam kalmadiYorgunluktan bitmiş Mertens ve daha hazır olmayan Sara ile çıkmayız umarım maça.
Ne demiştin ki onaFb'yi bildik ya @Uğur İz niye kızdın.