⚽ AL 24/25 H:8 | Ajax 2-1 Galatasaray | MS | 30 Ocak | TRT 1

Bizim 10'da 1 bütçemize bile sahip olmayan takımlar dahi hezimet yaşattı bize. Prag, Malmö, Young Boys, Rigas, sonra apayrı bir utanç kaynağı olan Kiev var, AZ'yi yenememişsin ki Ajax'tan daha kötü bir takımlar. Ondan önce Kopenhag'la CL tur mücadelesi vermişsin ve seni yenmişler ki o zaman çok daha iyi durumdaydık oyun olarak. Öncesinde Allah'ın inayeti ve tarihi bir futbol şansıyla zor bela Molde'yi elemişsin.
Üstüne de şu an fiziken bitik, mental olarak yorgunuz. Yani velhasıl kelam, şu maçtan hayırlı bir sonuç almamız imkansız gibi bir şey. Yorulduğumuzla kalacağız muhtemelen.

Şu olumsuz havayı tersine çevirecek tek maç bu. Şayet yenersek takım upgrade olacak. 2 maç ekstra yorgunluk olmayacak. Takımın formu yükselecek. Aksi durumda takımda moral bozukluğu meydana gelecek. Takımı aşağı çekecek. 2 ekstra maç olacak yorgunluk artacak. O 2 ekstra maçı geçsen ilk 8 den dinlenmiş zor bir takımla oynacaksin. Vayy anam vayy. Teknik ekip de biliyordur bunları( ciddi şekilde). Gözüme uyku girmedi. Kendimize başka bir uğraş alanı mı bulsak. Arti olarak ajax yenilmeyecek bir takım değil. Sadece biz yeterince isteyelim.

Şu olumsuz havayı tersine çevirecek tek maç bu. Şayet yenersek takım upgrade olacak. 2 maç ekstra yorgunluk olmayacak. Takımın formu yükselecek. Aksi durumda takımda moral bozukluğu meydana gelecek. Takımı aşağı çekecek. 2 ekstra maç olacak yorgunluk artacak. O 2 ekstra maçı geçsen ilk 8 den dinlenmiş zor bir takımla oynacaksin. Vayy anam vayy. Teknik ekip de biliyordur bunları( ciddi şekilde). Gözüme uyku girmedi. Kendimize başka bir uğraş alanı mı bulsak. Arti olarak ajax yenilmeyecek bir takım değil. Sadece biz yeterince isteyelim.
Butun bunlar daha fikstur cekildiginde teknik heyet tarafindsn biliniyor olmaliydi. Puan kaybettigi maclarin hicbirinde bunun bilinciyle oynatmadi takimi. Yumurta kapiya dayanmisken mi dusunecek? Okan'in futbol akli olmadigini gosterecek bir mac daha. Baska bir ozelligi yok. Super Ligi sampiyon bitirdin de baska bir sey istemiyoruz. Kaldi ki orada da cok daha buyuk bir hedef var. 25inci sampiyonluk ve 5inci yildiz. Hic bir sekilde farkinda oldugunu zannetmiyorum. Okan bana hic umut vermiyor.

Çok geç saatte ama GS için değer. Kazanırsak tadından yenmez.

Farioli burada bir çok hocaya kök söktürürken, en diş geçiremediği hoca Okan hocaydı. Tabiki buradaki kadrosuyla Ajax'taki elindeki kadrosu eşdeğer değil ama geçeriz diye düşünüyorum

Yorgunluktan bitmiş Mertens ve daha hazır olmayan Sara ile çıkmayız umarım maça.

nadanı terk etmedin yaranı arzularsın

işte benim yaram burda sizsiniz

@Victor Osimhen
@Dries Mertens

Fafori denen balonu patlatma vakti.

Geri
Üst Alt