Ulaş Metin
10 Numara!
- 10 Ocak 2025
- 11.605
- 6.397
- 1.073
Ceza mı var tribünler neden boş?Yener geçeriz o kadar abartmaya gerek yok Ajax'i. Stadın çoğu bölümü boş kalacak zaten. Taraftar desteği de yok. Defansımiz yeter ki gününde olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ceza mı var tribünler neden boş?Yener geçeriz o kadar abartmaya gerek yok Ajax'i. Stadın çoğu bölümü boş kalacak zaten. Taraftar desteği de yok. Defansımiz yeter ki gününde olsun.
O başka bu başka. Her hafta takip ediyoruz Ajax'i zaten. Bu maçı ciddiye alıp fişi çekeriz.Hocam değil taraftarı ülkesi olmayan takımdan daha yeni 3 gol yedik.
Ceza yok. Hollandali çakallar gurbetçilerin bu maça para vereceğini bildiği için internet üzerinden satış yapıyorlar. Ajax kulübü de tespit ettiklerini blok etti.Ceza mı var tribünler neden boş?
Rakibin ilk 8 şansı kalmamış vura kıra kazanmamız gerek ama izleyeceğimiz şey; Osimhen, Mertens, Toreira savruk bir pres, ortadan delen bir rakip, kaleye gelen ilk topun gol olması bla bla. Şu maça böyle çıkıyor olmamız rezillik ya. Yenmen için tüm uygun şartlar oluşmuş aslında ama beklenti 0.
Ben taraftarin 3 lu dortlu takintisini zerre anlamiyorum 4 lu dizilirkende 4 lu oynamiyoruz kiLigte ve avrupada eğer ilerlemek istiyorsa 3luye geri dönmesi şart, kimse neden vazgeçtiğini bilmiyor ki kendiside bilmiyor bence
Özellikle nelssonlla arasındaki şahsi sorunları düzeltip 11e almalı bu adamı nelssonu kazanmazsa 3.lig takimindan bile gol yer takim
cok ilgincBu Maç'ta Oranlar Jakobs'a göre değişiyo bence yavOynamayacak diyolar Ajax'ın Oran'ı düşüyo oynayacak diyolar Galatasaray'ın Oran'ı düşüyo yav
![]()
Gazan mübarek olsun.An itibari ile taraftarın toplanma bölgesine gidiyorum

An itibari ile taraftarın toplanma bölgesine gidiyorum
hiç dillendirmiyor ama aralarında muhtemelen bir sorun oldu ve hocada geri adım atmıyor ama böyle zamanlarda hocalar oyuncuyu kazanmaya ugrasmalıBen taraftarin 3 lu dortlu takintisini zerre anlamiyorum 4 lu dizilirkende 4 lu oynamiyoruz ki
Formasyonlar sadece tahtada kalan seyler
Herkes mevksinin gerektirdigini yaparsa sorun kalmaz
3 lude oynasan sacma sapan baski hatali kaymalar genis bosluklar biraktigin surece hic birsey degismez
Nelson konusunda haklisin acil takima kazandirilmali
şu an anormal heyecanlanlıyım ama gergin heyecan.
tüm sezonu belirleyecek maç olacak resmen.