⚽ AL 24/25 H:8 | Ajax 2-1 Galatasaray | MS | 30 Ocak | TRT 1

Hoca,fener deplasmanı gibi oynatır ve bir sürpriz olurda bu maçı alırsak lig içinde rüzgarı tekrardan arkamıza alırız

Rakibin ilk 8 şansı kalmamış vura kıra kazanmamız gerek ama izleyeceğimiz şey; Osimhen, Mertens, Toreira savruk bir pres, ortadan delen bir rakip, kaleye gelen ilk topun gol olması bla bla. Şu maça böyle çıkıyor olmamız rezillik ya. Yenmen için tüm uygun şartlar oluşmuş aslında ama beklenti 0.

icim sisti yine

tesekkürler okan

Tempo olarak en az Ajax kadar diri olmalıyız. Aksi taktirde Ajax kimle oynarsa oynasın sonuç bizim için hüsran olur

savas kackinlarindan olusan random ukraynalilarin oynadigi bir olusumdan 3 gol yedikten sonra ajax deplasmanini güle oynaya kazaniriz diyemeyiz.

Ligte ve avrupada eğer ilerlemek istiyorsa 3luye geri dönmesi şart, kimse neden vazgeçtiğini bilmiyor ki kendiside bilmiyor bence
Özellikle nelssonlla arasındaki şahsi sorunları düzeltip 11e almalı bu adamı nelssonu kazanmazsa 3.lig takimindan bile gol yer takim
Ben taraftarin 3 lu dortlu takintisini zerre anlamiyorum 4 lu dizilirkende 4 lu oynamiyoruz ki

Formasyonlar sadece tahtada kalan seyler
Herkes mevksinin gerektirdigini yaparsa sorun kalmaz

3 lude oynasan sacma sapan baski hatali kaymalar genis bosluklar biraktigin surece hic birsey degismez

Nelson konusunda haklisin acil takima kazandirilmali

1738245029602.webp

Ben taraftarin 3 lu dortlu takintisini zerre anlamiyorum 4 lu dizilirkende 4 lu oynamiyoruz ki

Formasyonlar sadece tahtada kalan seyler
Herkes mevksinin gerektirdigini yaparsa sorun kalmaz

3 lude oynasan sacma sapan baski hatali kaymalar genis bosluklar biraktigin surece hic birsey degismez

Nelson konusunda haklisin acil takima kazandirilmali
hiç dillendirmiyor ama aralarında muhtemelen bir sorun oldu ve hocada geri adım atmıyor ama böyle zamanlarda hocalar oyuncuyu kazanmaya ugrasmalı
2 sene boyunca ligin enaz gol yiyen takımıydık nelsson varken havadan gecit vermiyorduk şimdi ise rezalet durumdayız
işin komik kısmı hoca cok gol yiyoruz farkındayız diyor ama çözüm gayet basit oldugu halde hiç çaba göstermıyor

2 şey başına ciddi bela olabilir

1-hastalık boyutundaki inadı
2-kankası oldugu transferdeki çapsız yöneticileri gereksiz yere savunması kollaması

Geri
Üst Alt