⚽ AL 24/25 H:8 | Ajax 2-1 Galatasaray | MS | 30 Ocak | TRT 1

Güçlü bir oyun oynamamız lazım Bayern Deplasmanında oynadığımıza benzer bir taktikle çıkmamız lazım yoksa işimiz zor ama Okan hoca tottenham maçı ile şeytanın bacağını kırdı burada artık galibiyet gelecektir.

Bütün mesele kimin oyun tarzı üstün gelecek. Biz ileride basacağız, onlar topla çıkmaya çalışacaklar.

Biz top kazanıp gol atarsak ibre bize döner ama onlar pressi kırarsa geride sorun yaşarız, zaten savunma berbat halde.

önce morata gelecek sonra bunlara saplayacağız ve keyifli bir gün olacak

hiç dillendirmiyor ama aralarında muhtemelen bir sorun oldu ve hocada geri adım atmıyor ama böyle zamanlarda hocalar oyuncuyu kazanmaya ugrasmalı
2 sene boyunca ligin enaz gol yiyen takımıydık nelsson varken havadan gecit vermiyorduk şimdi ise rezalet durumdayız
işin komik kısmı hoca cok gol yiyoruz farkındayız diyor ama çözüm gayet basit oldugu halde hiç çaba göstermıyor

2 şey başına ciddi bela olabilir

1-hastalık boyutundaki inadı
2-kankası oldugu transferdeki çapsız yöneticileri gereksiz yere savunması kollaması
Katiliyorum rakipler hep uzun vuruyor abdulkerim tarafina oda havadan alamayinca inenleri alip 1-1 hucum sansi doguyor ne tekim davinsonda havadan etkili degil sorun oldugu belli zaten

Hangi macti oyuna girerken tartistilar orda koptu ip

Daha maca 5 saat var, gece 3'e koysaydiniz oelari.

Kazanacagiz.

Kötü oynarsak rezil olabiliriz, iyi oynarsak fark bile atabiliriz. bu maçın bence kilit noktası bizim oyunumuz.

Katiliyorum rakipler hep uzun vuruyor abdulkerim tarafina oda havadan alamayinca inenleri alip 1-1 hucum sansi doguyor ne tekim davinsonda havadan etkili degil sorun oldugu belli zaten

Hangi macti oyuna girerken tartistilar orda koptu ip
İşte hocanın bu aptalca hatta çocukça inadı yüzünden danimarka milli takım oyuncusunu oynatmıyor ve takım bile bulamıyoruz yani oyuncu nasıl itibarsizlastirilir ibret almali insanlar
Misal avrupada bir kulüp asla buna izin vermez, hocanın sınırları vardır kafasına göre yapamaz herseyi satılacak oyuncuyu bile gittiği güne kadar oynatirlar
Bize çok çok iyi bir sportif direktör sartti

GALATASARAY

ULAN

@Hakan Kuzu üstad yavaştan moda girelim :D
IMG_4901.gif

Geri
Üst Alt