Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 gurbetçi meşale yaktı diye polisler tarafından otobüse götürülüyor
Katiliyorum rakipler hep uzun vuruyor abdulkerim tarafina oda havadan alamayinca inenleri alip 1-1 hucum sansi doguyor ne tekim davinsonda havadan etkili degil sorun oldugu belli zatenhiç dillendirmiyor ama aralarında muhtemelen bir sorun oldu ve hocada geri adım atmıyor ama böyle zamanlarda hocalar oyuncuyu kazanmaya ugrasmalı
2 sene boyunca ligin enaz gol yiyen takımıydık nelsson varken havadan gecit vermiyorduk şimdi ise rezalet durumdayız
işin komik kısmı hoca cok gol yiyoruz farkındayız diyor ama çözüm gayet basit oldugu halde hiç çaba göstermıyor
2 şey başına ciddi bela olabilir
1-hastalık boyutundaki inadı
2-kankası oldugu transferdeki çapsız yöneticileri gereksiz yere savunması kollaması
young boysa elenmeyi nasıl kabullenebildik biz yav?Dursun Özbek istifa
Okan Buruk istifa
Şimdiden yazayım istedim.
İşte hocanın bu aptalca hatta çocukça inadı yüzünden danimarka milli takım oyuncusunu oynatmıyor ve takım bile bulamıyoruz yani oyuncu nasıl itibarsizlastirilir ibret almali insanlarKatiliyorum rakipler hep uzun vuruyor abdulkerim tarafina oda havadan alamayinca inenleri alip 1-1 hucum sansi doguyor ne tekim davinsonda havadan etkili degil sorun oldugu belli zaten
Hangi macti oyuna girerken tartistilar orda koptu ip
Ilk 8e kalırsak feci mesajlar alirsin ama üstad pesin hükümlü olmaDursun Özbek istifa
Okan Buruk istifa
Şimdiden yazayım istedim.
@Hakan Kuzu üstad yavaştan moda girelim![]()