⚽ AL 24/25 H:8 | Ajax 2-1 Galatasaray | MS | 30 Ocak | TRT 1

Kaç maçtır ofansif olarak sıfırız
Bu maçta da devam ediyor
Eldeki malzemenin pili bitti
Sabaha kadar oynansa şu şekil gol çıkmaz, kanatlar iş yapmıyor

2.yarının başında bir gol bulsak maç dönecek, Ajax maçı kazanmak için hiç bir şey yapmıyor

Adamlar zorla maça çıkmış gibi
Buna rağmen sıfırız

Bu takımdan bir cacık olmaz. Yunus'la Barış'la bu kadar.

Sol bekin Berkan, sağ bekin Kaan. Ne defans ne hücumda bir gram faydaları yok.

her zmaanki gibi büyük kısmını çöpe attığımız ilkyarı.

hadi bakalım okan hocam - tüm her şeyi 45 dkya bıraktın gene.

Osimhen rezlaet bu arada..hırs yok , şutu fena değildi ama zımbalardı daha iyi... yunus penaltı almak yerine kalecinin eline top attı falan...

sahada herkes kendi halinde her zamanki gibi....gram motive değil hiç biri - %100 bir sıkıntı var takım içinde ve bu sahaya yansıyor kaç maçtır.

ulan dilimin ucuna çok kötü kelimeler geliyor da sabrediyorum yönetim kaanla berkanın turşusunu kursun şimdi

Osimhen sara bu takıma bu hocaya çok fazla tam oyuncu öğütme takımı.

Zaten maçın başında spiker dedi ya ajax 3 maçtır yeniliyor UEL de diye orada benim için bitti maç tabikide bizi yenecekler.

Barışada yazıklar olsun. 1 kez kaldıramadı kafasını

okan daha gevşek davransın ligi de verirse okansız 2 pankartıyla uğurlanır haberi yok totosu çok kalktı

Yav eskiden (nispeten) şu şok pres ile top kapma işinden ekmek yiyorduk da artık bu iş olmuyor, kimsenin koşacak mecali kalmamış, bu işi yapacak oyunculara sahip değilsin, bu işi bayrak adam olarak yapan Mertens sahada yok haftalardır, topu alan öne uzun şişiriyor, başka da bir taktik yok, bunları görmemekteki ısrar nedir. Her maça, her oyuncu grubuna aynı taktikle çıkamazsın yahu. Böyle bir dünya yok.

Pozisyonlara girdik ve gene hunharca harcadik. Ozguven eksikligi olusmus takimda.

Muslera da 1 top yumrukladi ve rakibe gitti, ayagiyla top uzaklastirdi ve rakibe gitti, bir sutu da celdi ve rakibe gitti, sonunda gol oldu (Berkan'in da hatasi var, kolayca sut cektirenin de hatasi var tabii).

Geri
Üst Alt