⚽ AL 24/25 H:8 | Ajax 2-1 Galatasaray | MS | 30 Ocak | TRT 1

Bu turu geçersek Manu - Tottenham'dan biriyle oynuyormuşuz :D

Yine ölüm kalım maçında öldü

Winnerlığımıza da leke bulaştırdı bu adammmmmm

Dnamızı bozduuuuuuu

Defollllllllllllllllllllllll

Galibiyet gereken maçta bekleri Berkan ve Kaan'a mahkum eden planlama özeti herseyin. İlerisi çalışmadığında yerlerine ikamesi bile sayılamayacak isimlerin girmesine hiç girmeyeceğim. Fazla da bir şey demeye gerek yok. Yazık.

Bu kadar gol yiyerek ilk 8'i haketmedik zaten. Çözmek için de bir çaba göremedim. Takımı derli toplu oynatacak biri lazım aslında. Bir de sürekli aynı oyuncular oynuyor. Böyle sezon bitmez.

Sakatlanan Yunus ‘u çıkarmamakta ısrar edip o arada ikinci golü yedirmesi ile hoca maça imzasını attı kırmızı kalemle
Jelert’e bir dakika fazladan bile tahammülün yoksa niye müsaade ettin o kadar para verilip alınmasına
Onu geçtim, yunusun sakatlığının şiddeti de arttı oyundan çıkmayınca

Bence Hoca da 75'te anladi gucumuz yetmiyor, Mertens ve Sanchez'i Antep'i dusunerek cikartti.
Ajax bizden daha tempolu, kompakt ve bitirici bir takim. Zaten bu maci alma ihtimalimiz cok dusuk.
Ama bizim oyun SOS veriyor.
Baris ve Yunus'a guvenerek bu sezon bitmez. Bu arkadaslar olgun degil. Yazik olur bize.
Ayrica, sag ve sol bekimiz yok. Bu da buyuk bir risk.
TSL icin bile risk.

Bu ligi alacak degiliz, gecsek bile gelecek turu diger turda eleniriz. Zaten ilk macta Osimhen, Sanchez, Torreira falan yok.
Acil bir sekilde bek ve acik alip isimize bakmamiz lazim. Yoksa gercekten yazik olur sezona.

Bütün karar maçlarını kaybetmeye devam bravo okan

Son 1 aydır aşağı giden ivmemize bakarsak bugün baya ürettik aslında.Transferler gelsin yorulanlar bir nefeslensin bir daha bakarız duruma.

Son iyi maçımızı Sivas maçında oynadık ve 10 maçtır takım tanınmaz halde.

Buna rağmen iyiyiz ya yenilmiyoruz diyerek şu takımın eksiklerini gidermeyen yönetim, havalara giren oyuncular, ne yaptığı belirsiz teknik ekip! Hepinize yazıklar olsun!

Ajax top oynasaydı çok rahat atardı bize.Bunlarda çok vasat bir takımmış.

Türk takımları ve rezalet sonuçlar..
Türk futbolundan hiçbir halt olmaz.Resmen yönetici kepazeliği yaşanıyor.Hadi diğerleri ne yaparsa yapsın olmuyor beş para etmezde ya biz olmaz olsun sizin gibi yöneticiler.
Birisi talisca gibi bir bitiğe dehşet paralar verir birisi moratta gibi ihtiyaç olmayan yere 32 yaşındaki adama milyonlar vermek için uğraşır.

Bu takıma 1 td, 1 ön libero, 1 altı-sekiz no, 1 on no, 1 sağ bek, 1 sol bek, 1 de kanat lazım.

Mid. Veya Az alkm. Yenersek
Manu veya tot. İle eşleşiyoruz.

2 orta saha 1 defans almadığımız sürece imkansız

Okan'dan bi cacık olmaz diye 2 senedir söylüyoruz, burdaki ulemalar ortada yok.

Mesele testi kırılmadan gerçekleri görmek.

Avrupa ligi umrumda değil zatem bi yol olmaz, benim endişeö bu td ve kadro ile lig de çok zor

Geri
Üst Alt