⚽ AL 24/25 Play-off M:1 | AZ Alkmaar 4-1 Galatasaray | MS | 13 Şubat | TRT 1

Üclü oynamanin sikintilarini yasadik ilk yari

Berkan ile üclü olmaz

Ayrica sara ve kaan da cok kötüler

Sara’yi rakip kapattigi icin oyun kuramiyoruz eksik oynuyoruz

3-5-2 oynayalım yunus yedek olsun de mi :) frankowski orta yaparsa maçı alırız artik 😂

Amatör takımdan farkımız yok, dikine asla oynamıyoruz, Berkan Kaan Jelert Muslera alt lig topçusu kıvamında, Apo olmasa min 2 tane daha yemiştik, topsuz oyun, boşa çıkma, çapraz koşu vs hiçmi çalışmaz bir takım, statik durağan bir takım olduk resmen, adamlar ismimize saygı gösterip arada geri çekilmese ortasahayı geçemeyiz, yazık vallahi yazık.

Maçın ilk yarı 2-1 bittiğine şansa gol attık yatıp kalkıp şükür edelim okan la olmaz miyadı doldu artık 2 senenin hatırına sene sonuna kadar idare ederiz muslera da o kadar para kazandın resmen ihanet ediyor takıma bilerek yapıyor bence

Takım olarak yetersiz kadro. Totnım maçı nerde bu maç nerde. Hiç reaksiyon veremedik...

boşverin gidin uyuyun arkadaşlar böyle boktan takım izleyipte sinir bozulmaz

beraberlik olmalı en kötü.Bunlar deplasmanda avrupada hiç maç alamadığına göre genç takım oldukları için ayakları götüne kaçıyor belliki.İçerideki maç uzatmaya gitmemeli yada çok efor vermememiz lazım , ben en çok bundan korkuyorum cidden ya

Abi kadro kısıtlı eyw ama şu önemli maçlarda deneme yapmaktan bıkmadı bu hoca ya. Elinde forvet yokken neden çift forvet deneyip orta sahayı boş bırakırsın. Kanatlardan top taşıyamazken Morata kanatta Barış kale ağzında naapar. Amaç ne sebep ne anlamıyorum ben ya valla anlayamıyorum

5 tane net 11 oyuncumuz yok lakin yinede bu kadar kötü oynamamalıyız…

Samimi söylüyorum berabere biterse galibiyet sayılır o derece ilk yarıyı izledik işkence resmen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Jeleet burdan oyle bi donse, Boey seviyesine ciksa defolsun gitsin. Bunu yazin aldiranin Allah bin belasini versin.

Avrupada senden bütçe olarak düşük takımları yenemezsek biz nasıl puan toplayacağız. Skşmsonik ülkelerin dandik takımlarına bile üstünüm kuramıyoruz ve bu durumu transferler ile çözeceğini sananlar yönetiyor takımı.

Geri
Üst Alt