⚽ AL 24/25 Play-off M:1 | AZ Alkmaar 4-1 Galatasaray | MS | 13 Şubat | TRT 1

İki sezondur takımı kurtaran mertens eski formunda değil. Bu şekilde dinlenme fırsatı olmazsa daha kotu olacak. İcardi ise sezon sonuna kadar yok. Biz taraftar olarak Avrupa maçlarından haz alıyoruz. Son 5 senede aklımda kalanlar Marsilya maçı, Lazio maçları, totnem ve mencistir.

Yaa geçin fb'yi filan

Biz ne oynuyoruz beyler ondan haber verin

Bırakın savunma durumunu artık

Herşey gözümüzün önünde açık seçik oluyor işte

Bu takım çalışmıyor yahu

Dahası var mı

Okan Buruk ile sezon sonu yollar ayrılmalı 5. yıldızı taksın gitsin Avrupada başarılı olmayan olamayan hoca istemiyorum

Hayatımda Berkan kadar hataya müsait bir oyuncu görmedim. Altyapıdan gözünü kapatıp bir oyuncu seçsen bu kadar rezil oynamaz. Hoca nasıl dayanabiliyor 40 dakika anlayamıyorum. 5 gol yemediğimize şükür ediyoruz resmen.

Berkan defansı, Kaan orta sahayı eksik oynattı resmen. Kale zaten boş. 8,5 kişi oynadık resmen ilk yarıda.
Acaba arkalarında kimler var çok merak ediyorum yemin ederim komplo falan olucak ama başka bir açıklaması yok birileri kollayıp kolluyor bu tipleri şu çocuğun galatasaray forması giymesi imkansız normalde kim bilir nasıl bir amca yeğen ilişkisi ile tutuluyorlar içerilerde, adam italya'ya gitti 1 haftada yedikleri boku anlayıp herifi kovdular yine döndü bize geldi aklım fikrim almıyor nasıl olabiliyor böyle bir şey diye.

Demirbay bu maçları iyi oynar rakip zayıfsa sıçıyor kendisi ne hikmetse. Bugün iş yapabilir.

Yapmasa da Kaan çıkmalı abi.

Osimhen gelsin kurtarsın okani,osimhen yok pozisyona iremiyorsun.osimhen her maç 2 pozisyona sokuyodu etrafını

Yusuf mertens yerine kesinlikle girmeli sara 65 lere kadar böyle devam ederse o da değişmeli

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir üçlü garabeti furyası aldı başını gitti. Başımıza bela oldu. Kadroyu üçlüye uyduracağım diye değiştire değiştire oyuncu öğütme makinesine çevirdik. Gelen giden sol beklerin haddi hesabı yok.

Şu takıma adam gibi bir sol bek, Mertens'in yerine bir on numara almadılar.

Bu salak taktik yeni mi cıktı

ileri barışa şişir

bizim defansa gelen topları berkan adamların ortasahaya dagıtıyor dan dun vurarak

muslera yine yavas yavas oynuyor

Ya bari biraz cesaret gosterip deli dana gibi kosturacak genc al orta sahaya hoca ya.

Geri
Üst Alt